שאלה על מה שיש לי בלסת בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על מה שיש לי בלסת בבקשה
    בתיה
    22/03/2018

שלום..יש לי בוער ונפוח מהראש רעיאות חזה זרוע שמא6ל הכל כבר 3-4 שנים קשות מחמת סתימה זמנית שסרבו להוציא לי קטלנית שמאל למעלה ועשתה תחתיה נמק בוער אנאירובי..פצצה..היו לי בלוטות יצאו מעצם הגולגולת מאחורה..ביד שמאל ובריאות היה גושים מתפשטים.שנרגע םע קידוח רב הסתימה מאורח מידי מאד הנזק לראש ובכלל..אני עם רפואה טבעית מה שמוצאת..המרכז הרפואי אין בעיר שלי ואוטובוסים שעות לבדיקות קשה לי מאד ןקטלני מהקרינה באוטובוסים.. מצרפת תמונה מלפני יומיים..איך הנפיחות הזו שהיא עצמה שנים כ4..ומאז שנגלה האיזור הוורוד-יותר משנה..היה יותר..אחיך זה יש לזה צורה של גבשויות גדלות אחת על השניה ..האם זה אינדיקציה לסרטן? אני הייתי רוצה להוציא כל הסתימות מהפה..במילא איני משתמשת בצד זה בכלל אבל הממסד הרפואי לא נותן לי..כמה שהצלחתי להוציא מהסתימה-ככה ירד לי הבלוטו מאחרי הראש הדוקרות..זרוע שמאל נרגעה אבל מרגיש בשג הצברות אותו חומר דביק מהלחי..ועדיין חצי ראש בוער ונפוח..יש לי חמצן בבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עוד בבקשה ממכם

בתיה
    22/03/2018

סליחה על הטעויות כתיב לעיל לא ניתן לערוך.זו תוספת תמונה מלפני שנה בדיוק..כבר יצא חלק מהסתימה עם השן כנראטה היה נפוח ויותר סתימה מהיום אבל בחודשים האחרונים זה מקבל צורה של גדילת גושים על גושים קטנים..א שבכללי הוקל לי עם קידוח יותר מהסתימה..עדיין במגע מאחרי הראש בגולגולת זה אש! אבל כבר ירדו הבלוטות הדוקרות שהיו מעצם הגולגולת חודשים רבים.MRI או משהו עוד אין לי אישור וממי אותי הנסיעות.הייתי רוצה להוציא הסתימות אין היכן בארץ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו