ניתוח להסרת בלוטת רוק שנסתמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח להסרת בלוטת רוק שנסתמה
    דנה
    24/03/2018

שלום,

אבחנו אצלי בלוטת רוק שנסתמה בשפה התחתונה. היא קיימת אצלי כבר כחודש - הכל התחיל משריטה עמוקה שגרמה לנפיחות בשפה ולאחר מכן התפתח ראש אדום שהפוך להיות לבן. לסירוגין הוא גדל וקטן. נתנו לי לקחת אנטיביוטיקה 3 פעמים ביום למשך קצת פחות משבוע ולאחר מכן להגיע לניתוח להסרת הנגע. מטרת האנטיביוטיקה היא אולי לגרום לנגע לקטון והאמת שלאחר יומיים של נטילתה הנגע קטן והבלוטה קצת פחות בולטת ומציקה. הלוואי שזה יעלם מעצמו אך הרופאה סבורה שזה לא יקרה.
    אני מאוד חוששת מהניתוח ומהתפרים -
    1. האם אין אפשרות לנקז את המקום במקום לנתח?
    2. האם שכיחה היווצרותן של צלקת ובעיקר פגיעה במראה השפה? אני ממש לא רוצה שיווצר עיוות כלשהו !!!

אודה לעצתכם,
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בלוטת רוק

ד``ר דניאל ניצן
    25/03/2018

שלום
    לעיתים זה נעלם ספונטנית.
    אם לא הניתוח פשוט וקצר ובדרך כלל אין צלקת
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ומה עם לייזר

דנה
    29/03/2018

תודה רבה... לצערי זה לא נראה שזה יעבור לבד אם כי אני ממש מתפללת שכן.
    האם תוכל לכוון אותי היכן מבצעים את הניתוח בלייזר? אני לא מוצאת מידע בנושא והבנתי שהסכנה לפגיעה במראה השפה נמוכה יותר בלייזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו