עיגולים בולטים על הלשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיגולים בולטים על הלשון
    סיוון
    25/05/2008

התגלו אצלי מין עיגולים שממוקמים על הלשון קרוב ללוע, ממש בסוף הלשון. זה נראה כמו חתיכות בשר קטנות בצורת עיגול בולטות על הלשון . זה כבר חצי שנה שקיים אצלי, ואשמח לדעת במה מדובר, אני מנסה לאבחן את זה למי עליי לפנות בנושא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיגולים בולטים על הלשון

הוספת תגובה

• עיגולים על הלשון

ד``ר יזהר שוחט
    25/05/2008

אנא פני למומחה ברפואת הפה
    ד"ר יזהר שוחט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלוטות בלוע הלשון

סיוון
    26/05/2008

הלכתי לרופא משפחה ולא ידע מה זה, לאחר מכן פניתי לרופא שיניים וגם לא ידע מה זה. אז פניתי לרופא אף אוזן גרון מכיוון שלא ידע במה מדובר הוא הפנה אותי לפה ולסת, אמר שהוא מטפל בעיניין. הסתכלתי באיזשהו אתר וראיתי שמה שיש לי זה בלוטות טעם שנקראות בלוטות Circumvallate, הסתכלתי גם על תמונות בדיוק מה שאני רואה אצלי.
    אחרי יאוש רב שכל רופא שלח אותי לרופא אחר הגעתי למסקנה שזה מה שיש לי. האם הדבר הוא טבעי ונורמאלי? והאם לכל אדם יש את הבלוטות האלו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו