סטיה בלסת ולאחר מכן נעילת לסתות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטיה בלסת ולאחר מכן נעילת לסתות
    כהן זהבה
    06/06/2008

לפני כחודשיים עקרתי את שיני הבינה מצד ימן.
    לאחר כחודש וחצי של כאבים שמתי לב (לאחר שדיברתי עם סייעת של רופא שיניים) שיש לי סטיה די משמעותית בפתיחת הלסת. הופנתי למיון ומשם למרפאת פה ולסת בסורוקה שם ביקש הרופא להמעיט בפתיחת הפה עד לשלב בו מתקיימת הסטיה. לאחר מספר ימים ננעלו לי הלסתות עד לשב בו אני יכולה לפתוח את הפה כ 4 עד 5 מ"מ בלבד. כמובן שאנני יכולה לאכול (רק אוכל מרוסק עם קש) . כבר 5 ימים שאני חייה על נורפן , כאבים איומים וחוסר יכולץ לץפקד באופן רגיל ונורמלי .
    בכל מקום בו הייתי הוסבר לי שזה מקרה חריג.
    מהו הפתרון שמוצע בתחום זה מכוון שקראתי על הרבה אפשרויות? , האם ניתקלתם במקרה מעין זה בעבר? והאם זה פתיר? אשמח לדעת גם מי המומחים בתחום זה?
    זהבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נעילת לסתות

זהבה
    16/06/2008

חבל שלא מצאתם לנכון לענות לפנייתי מלפני 10 ימים (6.6.08)שלכולם אתם עונים תוך יום או יומים!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטייה בלסת

ד``ר יזהר שוחט
    17/06/2008

כדאי לגשת לבדיקה עם צילום פנורמי במרפאת פה ולסת באחד מבתי החולים על מנת לנסות ולפתור את בעיית המגבלה בפתיחה יש לבדוק האם לא מדובר בתהליך זיהומי כרווני במקום העקירה או בהתכווצות שרירית שניתנת לטיפול בפיזיותרפיה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו