מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נמלול ותחושת שריפהלימור07/06/2008
שלום
לפני 3 שבועות התעוררתי לפנות בוקר כאשר חצי שפה נרדמה לי. קמתי והתחושה חלפה תוך חצי שעה. חשבתי שלא ישנתי טוב על הכר. במשך היום הייתי ממש עצבנית ומתוחה והחלו עקצוצים בכל הגוף. נבדקתי ע"י רופא משפחה ששלל ארוע. לאחר כמה ימים הייתי אצל נוירולוג שגם אמר שאי אפשר לקבוע על סמך נתון אחד כזה שהיה פ0ה משהו ואם זה יחזור שאחזור אליו.
אציין כיח כאב לי הראש. וכי אני סובלת מבעיית לורדוזיס בצוואר ועושה פיזיותרפיה.
כן, מה שקדם לעניין זה , שבוע קודם תחושה של כאב בלסת התחתונה כשנגעתי , ז ה זחלף תוך ימיים , והיתה לי תחושה של שריפה מסביב לקו המתאר של השפתיים. , עברו שבועיים ושוב התעוררתי בליהל ככמעט נרדמה לי השפה באמצע וזה מיד עבר. זה לא היה כמו בפעם הראשונה אבל הספיק להכניס אותי לחרדה. רופאת משפחה בדקה אותי ואמרה שזה כלום. באותו בוקר של חרדה עצומה גם הרגשתי לפעמים שהלשון נרדמת לי ויש עקצוצים לכיוון החך פנימה. זה עבר עוד באותו יום. קיבלתי כדור לחרדה מהרופאה. התחשוה ששורף לי מסביב לשפתיים , ויובש כמו בחורף למרות שאני מורחת שפתון לא עוברת לי. נבדקת אצל ופאת שיניים ועשיתי צילומים . החניכיים והשיניים בסדר גמור. האם יש מקום להיבדק אצל מומחה פה הולסת? האם זה משהו חמור ודורש ברור דחוף? מה לבש למי לפנות? (אני בת 40) .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמלול
ד``ר יזהר שוחט11/06/2008יש צורך בבדיקה מקיפה ע"י מומחה לרפואת הפה שבמידת הצורך יפנה לכירורג פה ולסת או לנוירולוג
בברכת בריאות
ד"ר יזהר שוחט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה,תודה ושאלה: מה ההבדל בין רופא פה
לימור12/06/2008לבין כירורג פה ולסת? אם אני אלך ישר לכירורג פה ולסת זה בסדר?
התופעה לא חוזרת אבל כן יש לי יובש בפה ועייפות כל הזמן.
הייתי שוב אצל נוירולוג שלא חושב שיש משהו אבל בכל זאת הפנה אותי לCT ראש . התור נקבע לי רק ל 1/7 זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכן, מה נדרש ממני בבדיקה מקיפה? האם
לימור12/06/2008יש בדיקות שכדאי מראש לבקש מרופאת משפחה ולהכין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
ד``ר יזהר שוחט15/06/2008שלום לימור
מומחה ברפואת הפה הינו מי שהתמחה במשך כ 4 שנים בטיפול תרופתי ובאבחנת נגעים בחלל הפה. כירורג פה ולסת התמחה במשך כ 5 שנים בטיפול הכירורגי - ניתוחי של תהליכים ונגעים הפה ובפנים. מתיאורך נראה כי כדאי ראשית לפנותלמומחה לרפואת הפה אשר לאחר בדיקה יחליט לגבי הצורך בהתערבות כירורגית. כדאי לבקש מרופא המשפחה בדיקות דם הכוללות ספירת דם, כימיה של הדם ורמות אבץ בדם.
בהצלחה
ד"ר יזהר שוחט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?