נמלול ותחושת שריפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמלול ותחושת שריפה
    לימור
    07/06/2008

שלום
    לפני 3 שבועות התעוררתי לפנות בוקר כאשר חצי שפה נרדמה לי. קמתי והתחושה חלפה תוך חצי שעה. חשבתי שלא ישנתי טוב על הכר. במשך היום הייתי ממש עצבנית ומתוחה והחלו עקצוצים בכל הגוף. נבדקתי ע"י רופא משפחה ששלל ארוע. לאחר כמה ימים הייתי אצל נוירולוג שגם אמר שאי אפשר לקבוע על סמך נתון אחד כזה שהיה פ0ה משהו ואם זה יחזור שאחזור אליו.
    אציין כיח כאב לי הראש. וכי אני סובלת מבעיית לורדוזיס בצוואר ועושה פיזיותרפיה.
    כן, מה שקדם לעניין זה , שבוע קודם תחושה של כאב בלסת התחתונה כשנגעתי , ז ה זחלף תוך ימיים , והיתה לי תחושה של שריפה מסביב לקו המתאר של השפתיים. , עברו שבועיים ושוב התעוררתי בליהל ככמעט נרדמה לי השפה באמצע וזה מיד עבר. זה לא היה כמו בפעם הראשונה אבל הספיק להכניס אותי לחרדה. רופאת משפחה בדקה אותי ואמרה שזה כלום. באותו בוקר של חרדה עצומה גם הרגשתי לפעמים שהלשון נרדמת לי ויש עקצוצים לכיוון החך פנימה. זה עבר עוד באותו יום. קיבלתי כדור לחרדה מהרופאה. התחשוה ששורף לי מסביב לשפתיים , ויובש כמו בחורף למרות שאני מורחת שפתון לא עוברת לי. נבדקת אצל ופאת שיניים ועשיתי צילומים . החניכיים והשיניים בסדר גמור. האם יש מקום להיבדק אצל מומחה פה הולסת? האם זה משהו חמור ודורש ברור דחוף? מה לבש למי לפנות? (אני בת 40) .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נמלול ותחושת שריפה

הוספת תגובה

• נמלול

ד``ר יזהר שוחט
    11/06/2008

יש צורך בבדיקה מקיפה ע"י מומחה לרפואת הפה שבמידת הצורך יפנה לכירורג פה ולסת או לנוירולוג
    בברכת בריאות
    ד"ר יזהר שוחט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ,תודה ושאלה: מה ההבדל בין רופא פה

לימור
    12/06/2008

לבין כירורג פה ולסת? אם אני אלך ישר לכירורג פה ולסת זה בסדר?
    התופעה לא חוזרת אבל כן יש לי יובש בפה ועייפות כל הזמן.
    הייתי שוב אצל נוירולוג שלא חושב שיש משהו אבל בכל זאת הפנה אותי לCT ראש . התור נקבע לי רק ל 1/7 זה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וכן, מה נדרש ממני בבדיקה מקיפה? האם

לימור
    12/06/2008

יש בדיקות שכדאי מראש לבקש מרופאת משפחה ולהכין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה

ד``ר יזהר שוחט
    15/06/2008

שלום לימור
    מומחה ברפואת הפה הינו מי שהתמחה במשך כ 4 שנים בטיפול תרופתי ובאבחנת נגעים בחלל הפה. כירורג פה ולסת התמחה במשך כ 5 שנים בטיפול הכירורגי - ניתוחי של תהליכים ונגעים הפה ובפנים. מתיאורך נראה כי כדאי ראשית לפנותלמומחה לרפואת הפה אשר לאחר בדיקה יחליט לגבי הצורך בהתערבות כירורגית. כדאי לבקש מרופא המשפחה בדיקות דם הכוללות ספירת דם, כימיה של הדם ורמות אבץ בדם.
    בהצלחה
    ד"ר יזהר שוחט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו