תחושת צריבה בלשון למעשן שנגמל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת צריבה בלשון למעשן שנגמל
    אבי
    02/12/2019

שלום רב דר נכבד שמי אבי בן 40 מעשן שנגמל וחזר לצערי הסיפור שלי מתחיל לפני כשלושה וחצי חודשים ביום בהיר אחד הרגשתי תחושת צריבה בלשון ובחלל הפה שלא נותנים לי מנוח עשיתי מרי מוח כולל גזע המוח שיצא תקין למעט קברנומה זעירה הייתי אצל ניורלוג מומחה שבחן את המרי ואמר לי שרואים בה גם את הלשון ואין בה משהו מיוחד לאחר מכאן הייתי אצל סגן מנהל פה ולסת באיכילוב שבדק לי את הפה מישש ובדק את הלשון ואת חלל הפה ואמר לי שהוא לא רואה משהו מיוחד למעט סימני עישון ולפני שבועיים אצל מומחה לרפואת הפה באיכילוב דר גלעד וסרמן שבחן שוב את הפה והלשון וקבע שאני סובל מתסמונת הפה השורף אומנם אני בהיסטוריה שלי מאוד מאוד חרדתי וסובל מחרדות בריאות על בסיס יומי אך זה מאוד מציק לי כי אני ישר חושב על סרטן הלשון אפשר ברשותך את עצתך מה עוד אפשר לעשות או לברר בתודה והמון הערכה על עבודת הקודש שאתה עושה בפורום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לשון

ד``ר דניאל ניצן
    03/12/2019

שלום
    נראה לי שנבדקת אצל כל בעלי המקצוע הרלבנטיים, ואין שום ממצא.
    בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו