מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריוצ'יפיוני11/06/2007
ד"ר שלום
אני יודע שלא מקובל לשאול וכל מקרה לגופו אבל בכל זאת...
אני מעוניין לדעת סדר גודל של מחיר להחדרת פריוצ'יפ כיוון שאין מחירים או דוגמאות ברשת...
אני עומד לפני ניתוח חניכיים ומנסה לקבל חוות דעת נוספת כדי לנסות טיפול חודרני פחות.
תודה
יוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריוצ'יפ
ד``ר דניאל ניצן11/06/2007שלום יוני
אין לי מושג מה המחיר של טיפול בפריוצ'יפ. זה טיפול שמבצעים פריודונטים (אני כירורג).
בכל מקרה, אל תחפש חוות דעת שניה ברשת, אלא לך לפריודונט אחר לחוות דעת שניה. ברשת תמצא מידע בשפע, אך לא תדע מה רלוונטי למקרה שלך.
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לגמרי מנותק
יוני12/06/2007השאלה לא לגמרי מנותקת ובחרתי דווקא בכירורגיית פה ולסת כיוון שהאפשרות הקודמת אותה הציעו לי היא עקירת שתי שיני הבינה, עקירה המבוצעת ע"י כירורג, עד כמה שידוע לי וממנה אני מנסה להמנע, הנחתי שיהיה גם ידע בטיפולים משניים.
כרגע מוצע לי ניתוח להשתלת עצם בכיס עמוק (7 מ"מ בין טוחנת שניה לשן בינה) ונאמר לי שגם עקירת שן הבינה כנראה וכבר לא תעזור ויהיה צורך בניתוח בכל מקרה...
חוות דעת שניה תעלה לי כ 600 ש"ח אצל רופא טוב, כסטודנט ההוצאה לא באה בחשבון וכנראה שאאלץ ל"סמוך" על חוות דעת אחת.
תודה בכל מקרה.
יוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?