פריוצ'יפ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריוצ'יפ
    יוני
    11/06/2007

ד"ר שלום
    אני יודע שלא מקובל לשאול וכל מקרה לגופו אבל בכל זאת...
    אני מעוניין לדעת סדר גודל של מחיר להחדרת פריוצ'יפ כיוון שאין מחירים או דוגמאות ברשת...
    אני עומד לפני ניתוח חניכיים ומנסה לקבל חוות דעת נוספת כדי לנסות טיפול חודרני פחות.
    תודה
    יוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריוצ'יפ

הוספת תגובה

• פריוצ'יפ

ד``ר דניאל ניצן
    11/06/2007

שלום יוני
    אין לי מושג מה המחיר של טיפול בפריוצ'יפ. זה טיפול שמבצעים פריודונטים (אני כירורג).
    בכל מקרה, אל תחפש חוות דעת שניה ברשת, אלא לך לפריודונט אחר לחוות דעת שניה. ברשת תמצא מידע בשפע, אך לא תדע מה רלוונטי למקרה שלך.
    בהצלחה
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לגמרי מנותק

יוני
    12/06/2007

השאלה לא לגמרי מנותקת ובחרתי דווקא בכירורגיית פה ולסת כיוון שהאפשרות הקודמת אותה הציעו לי היא עקירת שתי שיני הבינה, עקירה המבוצעת ע"י כירורג, עד כמה שידוע לי וממנה אני מנסה להמנע, הנחתי שיהיה גם ידע בטיפולים משניים.
    כרגע מוצע לי ניתוח להשתלת עצם בכיס עמוק (7 מ"מ בין טוחנת שניה לשן בינה) ונאמר לי שגם עקירת שן הבינה כנראה וכבר לא תעזור ויהיה צורך בניתוח בכל מקרה...
    חוות דעת שניה תעלה לי כ 600 ש"ח אצל רופא טוב, כסטודנט ההוצאה לא באה בחשבון וכנראה שאאלץ ל"סמוך" על חוות דעת אחת.
    תודה בכל מקרה.
    יוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו