נפיחות באזור שמתחת ללשון לרצפת הפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות באזור שמתחת ללשון לרצפת הפה
    יסמין
    08/02/2021

שלום,
    לפני שבוע יצא לי גוש באזור שבין מתחת ללשון לרצפת הפה. (בצורת שיניים של מסרק) . השבוע התנפח לי גם בצד השני שמתחת ללשון.
    הנפיחות היא גדולה בבוקר כשאני מתעוררת משינה, וקצת יורד במהלך היום.
    מצרפת תמונות.
    אודה על תשובתך, האם מדובר במשהו מדאיג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תמונה נוספת

המשך תמונות
    08/02/2021

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות

ד``ר דניאל ניצן
    08/02/2021

שלום
    נראה שהנפיחות קשורה לבלוטת הרוק.
    לעיתים צינור ההפרשה של בלוטות רוק נסתם.
    אנא גשי לבדיקה אצל כירורג פה ולסת.
    בריאות
    ד״ר ניצן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות באזור שמתחת ללשון לרצפת הפה

יסמין
    10/02/2021

ד"ר, האם יכול להיות שהנפיחות נוצרה בעקבות לקיחת חיסון ראשון לקורונה (הנפיחות נוצרה לי 6 ימים לאחר לקיחת החיסון הראשון לקורונה)
    כיום אני 10 ימים מאז תחילת הנפיחות, ויש לי הרגשה של גולה בגרון, קושי בליעה, האם גם זה קשות לבלוטות הרוק?
    אודה על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות וכאבים חזקים בצד ימין של הגרון

יסמין
    14/02/2021

ד"ר שלום,
    שמעתי בעצתך ופניתי למומחה פה ולסת, ששלל אופציה של אבן והפנה אותי לצילום אולטרסאונד.
    כעת התחילו לי כאבים חזקים מאוד בבלוטת הרוק בגרון, רק בצד ימין, נפיחות וכאבים... האם יכול להיות מדובר בזיהום? המועד לאולטרסאונד רחוק, ולכן אני שואלת אם במקרים של כאבים חזקים, זה יכול להיות זיהום שמצריך אנטיביוטיקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו