כאבים ממושכים ומגבלה בלסת שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ממושכים ומגבלה בלסת שמאל
    שרוו
    31/08/2021

שלום רב,
    הנני בת 46 בריאה בדרכ. נשאית של brca1 ולאחר ניתוחים מניעתיים של שדיים דו"צ, שחלות, חצוצרות.
    לפני כשנה וחצי החלו כאבים במפרק לסת מצד שמאל ( עם הגבלה בפתיחת הפה 3מ"מ פתיחה וכאב בלעיסה). הלכתי מספר פעמים לרופא שיניים ובסוף הופנתי לפה ולסת באסהר.
    הרופאה באסהר הפנתה לצילום פנורמי ולמומחית פה ולסת בקפלן.
    עשיתי צילום פנורמי ולאחר כשנה הגעתי לפה ולסת בקפלן ( בגלל הקורונה לא היו תורים) .
    בקפלן אמרו שצריכה לעשות סד ופיזיוטרפיה. למרות שהסברתי שאני לא חורקת שיניים בלילה וגם לא הוסבר מה מקור הבעיה.
    ונקבע לי תור לעוד מספר חודשים להתאמת סד.
    לפני כמה ימים החלטתי לעשות שוב צילום פנורמי לבדוק האם יש הבדל בין שני הצילומים . האחד נעשה במאי 2020 והשני באוגוסט 2021 ( שנה ו3 חודשים בין הצילומים).
    חשוב לי לציין שאני מאד סובלת מהבעיה, הכאבים בלילה חזקים, מוקרנים לאוזן ואני לא יכולה להניח את הראש על הצד השמאלי. מתקשה לאכול ( רזיתי כ 4 קילו בחודשיים האחרונים), לא יכולה לפהק או לאכול בצד השמאלי.
    בקשתי-
    1. ממש אודה לקבלת הסבר מה הבעיה במפרק הלסת.
    2. מצרפת פה את שני הצילומים הפנורמיים להשאווה- אודה להתייחסות באם זה ניתן.
    3. איך אני יכולה לזרז את הטיפול בבעיה? איך יכולה לעזור לעצמי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הנה זה צילום פנורמי בתגובה

שרון
    31/08/2021

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומלץ בדיקה במסגרת מרפאת פרקי הלסת

ד``ר דניאל ניצן
    04/09/2021

שלום
    ממליץ בדיקה במסגרת מרפאת פרקי הלסת, כפי שקבעת בקפלן.
    בינתיים תנסי לברר האם את חורקת או מהדקת שיניים בלילה, על מנת לברר האם סד לילה יכול להיות לך לעזר, או לא.
    אם הסימפטומים דומיננטיים בבוקר, כנראה שיש פעילות של הידוק או חריקת שיניים בלילה.
    הריאות
    דר ניצן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו