מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים ממושכים ומגבלה בלסת שמאלשרוו31/08/2021
שלום רב,
הנני בת 46 בריאה בדרכ. נשאית של brca1 ולאחר ניתוחים מניעתיים של שדיים דו"צ, שחלות, חצוצרות.
לפני כשנה וחצי החלו כאבים במפרק לסת מצד שמאל ( עם הגבלה בפתיחת הפה 3מ"מ פתיחה וכאב בלעיסה). הלכתי מספר פעמים לרופא שיניים ובסוף הופנתי לפה ולסת באסהר.
הרופאה באסהר הפנתה לצילום פנורמי ולמומחית פה ולסת בקפלן.
עשיתי צילום פנורמי ולאחר כשנה הגעתי לפה ולסת בקפלן ( בגלל הקורונה לא היו תורים) .
בקפלן אמרו שצריכה לעשות סד ופיזיוטרפיה. למרות שהסברתי שאני לא חורקת שיניים בלילה וגם לא הוסבר מה מקור הבעיה.
ונקבע לי תור לעוד מספר חודשים להתאמת סד.
לפני כמה ימים החלטתי לעשות שוב צילום פנורמי לבדוק האם יש הבדל בין שני הצילומים . האחד נעשה במאי 2020 והשני באוגוסט 2021 ( שנה ו3 חודשים בין הצילומים).
חשוב לי לציין שאני מאד סובלת מהבעיה, הכאבים בלילה חזקים, מוקרנים לאוזן ואני לא יכולה להניח את הראש על הצד השמאלי. מתקשה לאכול ( רזיתי כ 4 קילו בחודשיים האחרונים), לא יכולה לפהק או לאכול בצד השמאלי.
בקשתי-
1. ממש אודה לקבלת הסבר מה הבעיה במפרק הלסת.
2. מצרפת פה את שני הצילומים הפנורמיים להשאווה- אודה להתייחסות באם זה ניתן.
3. איך אני יכולה לזרז את הטיפול בבעיה? איך יכולה לעזור לעצמי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנה זה צילום פנורמי בתגובה
שרון31/08/2021
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומלץ בדיקה במסגרת מרפאת פרקי הלסת
ד``ר דניאל ניצן04/09/2021שלום
ממליץ בדיקה במסגרת מרפאת פרקי הלסת, כפי שקבעת בקפלן.
בינתיים תנסי לברר האם את חורקת או מהדקת שיניים בלילה, על מנת לברר האם סד לילה יכול להיות לך לעזר, או לא.
אם הסימפטומים דומיננטיים בבוקר, כנראה שיש פעילות של הידוק או חריקת שיניים בלילה.
הריאות
דר ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?