עזרה פה ולסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה פה ולסת
    ריקי
    25/06/2008

דר' שלום! אנסה לכתוב את השתלשלות העניינים ואודה על התייחסותך. לפני בערך כשנתיים עשיתי טיפולים בכל הפה,הפה שלי היה הרוס דלקות חוזרות עקירות וכו' עשיתי שני סידציות ובסידציה הראשונה עשיתי את רוב הפה עקירות ושתלים והרמת סינוס סגור,בחלק הקדמי של הפה מקדימה נדחו לי שני שתלים ואז עשיתי סידציה להמשך הפה מלמטה ועוד פעם שמו לי שתלים גם מקדימה איפה שנדחו לי בפעם הראשונה ושוב נדחו לי השתלים,ושוב עשו לי שתי שתלים ואז השתל עלה למעלה לסינוס וירד לי דם מהאף ושוב הוציאו לי אותם כי הם נדחו לי,שמו לי מין גשר של שיניים זמניות אבל כראה שאין פתרון לבעיה מבחינתם ושלחו אותי לביהח' ,ניגשתי להתייעצות בבהח' איכילוב והרופא לא היה בטוח בתוכנית שהוא חשב ונתן לי 40% הצלחה,שבטח אני לא יעשה,הלכתי היום לביהח' בילינסון והרופא אמר שבגדול צריך לעשות ניתוח הרמת סינוס פתוח והשתלת עצם שהתורם הוא אני,בדר'כ הם לוקחים עצם מהאגן הוא מהגולגולת במקרה שלי מהגולגולת מדובר בעצם בגודל 4 ס"מ על 2 ס"מ,מהפה אי אפשר לקחת,(נראה לי הרבה בשביל עצם בפה,טוב אני לא רופאה),אבל הבעיה שעכשיו התעוררה שאם יעשו שתלים כנראה שהם לא יתפסו בכתרים מאחר והשתלים קצרים או משהו כזה,לפי הבנתי מאחר ואין עצם שם זה יכול לעשות בטווח הארוך בעיות?מה אני עושה?הכתרים הזמניים כבר התחילו להציק לי ולכאוב לי,הרופא נתן בין 50% ל60% הצלחה,שזה גם נראה לי מעט אחוז,תותבת לא בא בחשבון אני לא מעוניינת,אני בת 30 רווקה ולא מוכנה לזה,אולי תכוונו אותי למי עלי לפנות\לגשת או לחלופין פתרון יותר הגיוני,אנחנו בשנות ה2008 ואני מאמינה שאם כל הטכנולוגיה של היום יש פתרון,בתקווה,תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה פה ולסת

הוספת תגובה

• עזרה

ד``ר דניאל ניצן
    26/06/2008

שלום ריקי
    על מנת להציע לך עזרה צריך לבדוק אותך קלינית, עם צילומי רנטגן עדכניים - פנורמי, ועדיף CT .
    אנא פני לכירורג פה ולסת ותקבלי חוות דעת מקצועית.
    בהצלחה
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר' שלום

ריקי
    27/06/2008

שלום דר' הייתי אצל כירורג פה ולסת כמו שציינתי בביהח' איכילוב ובביהח' בילינסון עם תשובות של פנורמי וCT כמו שכתבתי לך,על מי היית ממליץ לי ללכת?לאיזה כירורג אולי נוסף פה ולסת,אבל שמבין בתחום הזה טוב? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו