ניתוח פה ולסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח פה ולסת
    רנה
    04/07/2008

שלום, יש לי בעיה של לסת תחתונה פנימית מידי, לסת עליונה בולטת וחניכיים בולטות. לאחר יעוץ עם אורטודנט ומנתח ניתנה לי האופציה לניתוח פה ולסת. היעוץ היה לפני 6 שנים באיכילוב בארץ והיות וכרגע אני מתגוררת בחו"ל הייתי ביעוץ גם פה. רציתי לדעת אם זה אפשרי להתחיל את הטיפול האורטודנטי פה ולהגיע לארץ לפני הניתוח. יש לי צילומים עדכנים עם מודל שיניים ומכתב ממנתחים מקומים באיזור מגורי כרגע. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח פה ולסת

הוספת תגובה

• ניתוח

ד``ר יזהר שוחט
    04/07/2008

שלום רנה
    באופן עקרוני ניתן לבצע את הטיפול האורתודונטי בחו"ל ואת הניתוח בארץ אולם דרוש תיאום בין המנתח לאורתודנט על מנת בהטיפול יתנהל כראוי. לא יהי מנוס מבדיקה בארץ ע"י כירורג לפני תחילת האורתודונטיה על מנת שניתן יהיה לגבש תוכנית טיפול
    בהצלחה
    ד"ר יזהר שוחט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד"ר שוחט

רנה
    06/07/2008

אני מבינה שאני שלפני הניתוח צריך תאום בין האורטודנט למנתח. אך היות ואין ביכולתי להגיע לארץ כרגע, אין די בצילומים העדכנים שיש לי ובמודל שיניים? כמו כן עם מי אני יכולה ליצור קשר בתל השומר לבירור לגבי ממימון של הקופת חולים (לפי מרפאת השיניים שלי אני צריכה ליצור קשר עם תל השומר לבירורים אלו) תודה מראש רונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורתוגנטיה

ד``ר יזהר שוחט
    08/07/2008

אנא צרי קשר בטלפון 03-5302860 לצורך המשך בירור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו