מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשר אוזן לסתגלי28/07/2008
שלום רב, אני בת 26. לפני כשנה חוויתי חוויה מאד לא נעימה כשבוקר אחד קמתי והלסת ננעלה לי - לא הצלחתי לפתוח את הפה כמעט לגמרי ליום שלם ( במקצועי אני זמרת וזה היה אחרי ערב בו שרתי יותר מהרגיל) - הלכתי למטפל בדיקור וברגע שסיים להוריד את המחטים התחיל לי כאב חזק מאד באוזן מה שהוביל ל3 שבועות של רופאים למיניהם, חדרי מיון, מרלמ"ים, כל החלק השמאלי של הפרצוף נפוח, אוזן מקופלת, דלקת אוזן חריפה מאד, שאיבות על בסיס יומי, פתיל קבוע - בקיצור, סיוט. הרופאים החליפו לי מספר פעמים אנטיביוטיקה עד שזה הצליח עם ציפרו וטיפות דקסאוטיק. במשך השנה חזרתי וטענתי שזה בא מכיוון הלסת - ולי אמרו שזה רק כאב מוקרן מהאוזן. במשך כל השנה המשכתי להרגיש את האיזור ובכל פעם שפתחתי את הפה חזק מדי הרגשתי את האוזן, כמו כן, לא היה לי נח לישון על הצד - תמיד הרגשתי שם משהו. לפני כשבועיים זה חזר ובגדול - שרתי והתאמצתי מאד ויום למחרת נגעתי ניערתי קצת את האפרכסת - והיא בערה. הפעם ידעתי איזו אנטיביוטיקה והתהליך "נגמר" אחרי שבוע. האוזן בסדר אבל שוב כל רופא אומר משהו אחר. אף אחד לא שולח אותי לצילמים או בדיקות אחרות אלא רק משערים ונותנים עוד תרופה. הפעם חשבו שזאת בלוטת הרוק או הלסת - ואמרו שיוכלו לבדוק רק אחרי שהאוזן תירגע. האוזן נרגעה ושבתי לרופא אף אוזן שאמר שבטוח יש לי דלקת במפרק הלסת ונתן לי איבופן 400 ל10 ימים. זה קרה היום. לא נשמע לי הגיוני בכלל. אני לא מוצאת רופא פה ולסת שעובד עם לאומית מאיזור המרכז. רק אחד בירושלים. כל הזמן צובט לי שם משהו . הרגשה של צביטה או תחושת חמוץ/מר ממש באיזור שבין האוזן ללחי. מדובר בצד אחד ובאיזור די ממוקד של כאב - והוא כן קשור לפתיחת הפה. מה עושים??? יותר מאשמח לתגובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוזן
ד``ר יזהר שוחט29/07/2008אנא גשי לבדיקת מומחה לכירורגית פה ולסת. לעיתים כאבים שמקורם במפרק הלסת מקרינים לאוזן וגורמים לכאבי אוזניים. ניתן חמצוא את רשימת המומחים באתר משרד הבריאות או באתר ההסתדרות לרפואת שיניים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?