סיבוך לאחר ניתוח הרמת סינוס והשתלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיבוך לאחר ניתוח הרמת סינוס והשתלת
    לירית
    08/08/2008

שלום רב, אני בסיבוך רציני של זיהום קשה לאחר הניתוח הנ"ל.-חודש לאחר ניתוח. מאושפזת בבי"ח ומועמדת לניתוח בהרדמה מלאה להוצאת כל הגועל נפש במערות האף והסינוסים. מטופלת בעירוי לווריד ע"י אוגמנטין וזינת. אך הזיהום לא עובר ונדמה שהאטיביוטיקה לא משפיעה כלל. שאלתי: האם יש פה רשלנות מצד הרופא? למה זה קרה בכלל? עליי לציין שבמשך שבועיים אני אומרת לרופא שיש לי נזלת מוגלתית, ליחה והפרשות מהשן ויוצא לי מהגרון חצץ(בדיעבד הסתבר שזה האמפולה של העצם שחדרה לסינוס). לפי דעתי היתה צריכה להידלק לו נורה אדומה. אבל הוא העדיף לחכות וכנראה יותר מידי.... מצפה לתגובתך בהקדם. המון תודה!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סבוך לאחר הרמת סינוס

ד``ר דניאל ניצן
    09/08/2008

שלום לירית
    זהום בסינוס לאחר הרמת סינוס, הוא הסיבוך הנפוץ ביותר הגורם לכשלון של הפרוצדורה הנ"ל. זהום יכול להיות אחרי כל התערבות כירורגית, והוא אינו בהכרח אידיקטיבי לרשלנות מצד הרופא המטפל.
    אני מאחל לך רפואה שלמה ומהירה
    בהצלחה
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו