שן שינה והקשר לעיקום שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שן שינה והקשר לעיקום שיניים
    נטלי
    25/08/2008

שלום בעבר היה לי גשר חמש שנים, היום אני בת 19 הגשר היה לי עד גיל 17, יוצאת לי שן בינה בלסת העליונה מצד שמאל, אני לצערי הרב איבדתי גם את הפלטה שהייתה לי אחרי הגשר .. עכשיו אני מאד מפחדת שהשן בינה תעקם לי את השיניים, האם יש ממה לחשוש?? אני חיילת והייתי במרפאת שיניים צבאית ושלחו אותי לעשות צילום פנורמי ואני מקווה שאני יעשה אותו כבר מחר .. החשש שלי הוא מאד גדול שהשיניים יתעקמו יש לצייין שאני לא מרגישה כאבים או לחצים על כל השיניים אלא רק איפה שבוקעת השן בינה ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שינה=בינה

נטלי
    25/08/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שן בינה

ד``ר יזהר שוחט
    28/08/2008

אין קשר בין קיומן או העדרן של שיני הבינה להצטופפות מאוחרת של שיניים. המידה ולא קיימת בעיה עם שיני הבינה הרי שאין צורך בעקירתן על מנת למנוע צפיפות היות שזו אינה תלויה בהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו