מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראשליאור17/09/2008
שלום רב מזה כ חודשיים וחצי אני סובל מכאבי ראש כמו סחרחורות כאלה הרקות נתפסות ואני חושב שזה מופיע כתוצאה מהלסת יש לציין שלפני כן לא היו מופיעים כאבי ראש כמו כן הלכתי לבדיקה אצל רופא משפחה ששם לי אצבעות בשני צידי הלסת ולא הרגשתי כאב ואין מגבלה בפתיחה/סגירה של הלסת אני חושב שזה כתוצאה מחריקת שיניים בלילה רציתי לדעת מה אפשר לעשות כנגד זה(חריקת השיניים) והאם יש דרך להפסיק/להפחית את כאבי הראש הנובעים כתוצאה מכך תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש
ד``ר יזהר שוחט17/09/2008שלום ליאור
אנא גש לבדיקת מומחה לכירורגית פה ולסת . יתכן וידרש גם בירור נוירולוגי על מנת לאבחן את מקור הבעיה ולטפל בה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחפש סד לילה nti
dan04/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסד לילה פותר את הבעיה הזאת
מיכל04/10/2008כל סד לילה - עדיפות לסד לילה קשיח הסוגים הקיימים הם " קשיח רך חצי רך חצי קשה וNTI - פלסטיק ששמים רק על השיניים הקדמיות או השתיים התחתונות המטטרה של כל סדי הלילה היא להרפות את שרירי הפנים ולמנוע חיכוי לא רצוי או נעילה של הלסתות מה שגורם לכאבי ראש , עיניים , ונזק לשיניים , ואפילו לחתכים בלשון יש הסבןרים שסד לילה מסוג NTI - גורם לנזק אחר אשר גורם לשאר השיניים שלא נתמכות ונמצאות באויר עם הזמן לצאת לאט לאט ממקומם - אני מסכימה איתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?