כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש
    ליאור
    17/09/2008

שלום רב מזה כ חודשיים וחצי אני סובל מכאבי ראש כמו סחרחורות כאלה הרקות נתפסות ואני חושב שזה מופיע כתוצאה מהלסת יש לציין שלפני כן לא היו מופיעים כאבי ראש כמו כן הלכתי לבדיקה אצל רופא משפחה ששם לי אצבעות בשני צידי הלסת ולא הרגשתי כאב ואין מגבלה בפתיחה/סגירה של הלסת אני חושב שזה כתוצאה מחריקת שיניים בלילה רציתי לדעת מה אפשר לעשות כנגד זה(חריקת השיניים) והאם יש דרך להפסיק/להפחית את כאבי הראש הנובעים כתוצאה מכך תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• כאב ראש

ד``ר יזהר שוחט
    17/09/2008

שלום ליאור
    אנא גש לבדיקת מומחה לכירורגית פה ולסת . יתכן וידרש גם בירור נוירולוגי על מנת לאבחן את מקור הבעיה ולטפל בה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחפש סד לילה nti

dan
    04/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סד לילה פותר את הבעיה הזאת

מיכל
    04/10/2008

כל סד לילה - עדיפות לסד לילה קשיח הסוגים הקיימים הם " קשיח רך חצי רך חצי קשה וNTI - פלסטיק ששמים רק על השיניים הקדמיות או השתיים התחתונות המטטרה של כל סדי הלילה היא להרפות את שרירי הפנים ולמנוע חיכוי לא רצוי או נעילה של הלסתות מה שגורם לכאבי ראש , עיניים , ונזק לשיניים , ואפילו לחתכים בלשון יש הסבןרים שסד לילה מסוג NTI - גורם לנזק אחר אשר גורם לשאר השיניים שלא נתמכות ונמצאות באויר עם הזמן לצאת לאט לאט ממקומם - אני מסכימה איתם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו