הסתבכות או רשלנות רפואית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסתבכות או רשלנות רפואית
    א
    28/09/2008

בת-זוגי עברה ניתוח עקירה כירורגית של שן בינה כלואה ללטענת הרופא -שלא בתמחה בעקירות כירורגיות - לאחר צילום CT לא צפה שום בעיה בפרוצדורה . לפני כ 4 חודשים . מאז היא סוסלת כאבי בלתי נסבלים כתוצאה מפגיעות ודאיות בעצב הלינגיאלי - כך לפי בדיקה של נוירולוגית , שאומרת שיש להמתין עוד קצת כדי לראות האם העצב ישקם את עצמו. הבעיה שהיא לא יכולה לסבול את הכאבים הנוראים. האם ניתן לעשות משהו כדי לשקם את העצב מהר יותר ? היא מטופלת בכדורים משככי כאבים טרמדקס. אודה לכם אם תחזרו אלי . יש לי 2 שאלות: האם על הרופא היה להחתים אותה על טופס כמו לפני כל ניתוח ולהזהיר אותה על הסיכונים שככרוכים בפרוצדורה כזו ? האם תודה איל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסתבכות או רשלנות רפואית

הוספת תגובה

• הסתבכות

ד``ר יזהר שוחט
    30/09/2008

ע"פ חוק זכויות החולה יש להסביר למטופל את מהות הפעולה סיכונים וסיבוכים העשויים לנבוע כתוצאה מהפעולה ולהחתים על הסכמה לפעולה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סובלת מפגיעה עצבית

רווית
    05/10/2008

הייתי ממליצה לכם לפנות כמה שיותר מהר למרפאה טובה המתמחה בכאבי פנים או מרפאת כאב. אני אישית לאחר כשנה וחצי עליתי למרפאת כאבי פנים בהדסה עין כרם ואני בחלון הזמן הצר הגעתי באיחור ועל כן כל עזרה שניתנת לי היא מאוד גבולית אבל להערכתי אשתך עכשיו סובלת משהו כמו חמישה חודשים, בוודאי ימליצו לה לקחת משהו כמו גאבאפנטין או ליריקה ואני אישית הייתי מוסיפה שתיקח טריבמין שזה תוסף ויטמיני בי. אשמח לדעת מי היה הנוירולוגית שפניתם אליה? ואם יש לכם עוד שאלות אני אוכל לעזור מנסיוני למרות שאצל אשתך אני חוזרת ואומרת ניתן לעזור יותר מאשר לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו