התייעצות דחופה! אנא תשובתך בהקדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות דחופה! אנא תשובתך בהקדם
    שיר
    29/09/2008

שלום רב, אני בחורה בת 22 סובלת מתת פעילות בלוטת התריס ומטופלת באלטרוקסין מזה שנים. בבדיקה האחרונה התגלתה תת פעילות ועקב כך הוחלט להגביר מעט את המינון. פנייתי נובעת בשל תלונה שנמשכת זמן רב מדי! מעל לחצי שנה שאני סובלת מנפיחות בפנים ומתחת ללסת וסנטר. הנפיחות לעיתים רגועה יותר ולעיתים בולטת יותר ומתלווה לה כאבים בגרון, קושי בבליעה ודיבור וכן נוקשות של הצוואר כולו.זאת כמובן מעבר לעניין האסטטי. האם מומחה לרפואת פה יכול לסייע לי? הרופאים שהלכתי אליהם לא ידעו לסייע לי וזה כולל- רופא משפחה, אא"ג, אנדוקרינולוג, המוטולוג..ובדיקות דם רבות שכללו בדיקה לחיידק בגרון ובנוסף אולטרסאונד צוואר. אנא למי לפנות?. החלטתי להגיע לרופא מומחה פרטי בתקווה למצוא ישועה ואשמח לקבל תשובה וייעוץ. בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התייעצות

ד``ר יזהר שוחט
    30/09/2008

בדיקה ע"י מומחה לרפואת הפה בהחלט יכולה לסייע אם כי קרוב לוודאי שתופני גם לבדיקת מומחה לכירורגיית פה ולסת. אנא הגיעי לבדיקה עם כל הצילומים והבדיקות הקיימות.
    שנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו