סובלת מכאבים כבר 4 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובלת מכאבים כבר 4 חודשים
    רנטה נ
    30/09/2008

פניתי לרופא השיניים בעקבות כאב שינייים רגיל , בצילום רגיל לא התגלתה דלקת אבל נדרשתי לקחת מוקסיפן. הכאבים לא הפסיקו ולאחר מכן הוא עשה לי טיפול שורש . הכאבים לא הפסיקו ובמשך שלושת החודשים העוקבים ביצעתי טיפול שורש על שן סמוכה מכיוון שלא ידעתי להצביע על המיקום המדוייק של הכאב. כמו כן בלעתי עוד שלושה סבבים של אוגמנטין . הכאב עדיין היה חזק , ביצעתי טיפול שורש חוזר כולל פתיחה לצורך שיחרור הצטברות גזים , וכחמש פעמים כבר חזרתי לפתיחה של השן והוספה של אנטיביוטיקה פנימה. בשבוע האחרון הרופא ביקש ממני לבצע צילום פנורמי ושם יש מקטע שחור יחסית לעצם בלסת התחתונה ממש מתחת לשורשים . כרגע כבר חמישה ימים אני נוטלת DALACIN 150MGהתרופה לא מקנה לי הקלה , הכאבים עדיין חזקים . המחשבות שלי הולכות למקום שחור ביותר - האם זה יכול להיות סרטן הלסת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סובלת מכאבים כבר 4 חודשים

הוספת תגובה

• כאבים

ד``ר יזהר שוחט
    30/09/2008

שלום רנטה
    יש צורך בבדיקת מומחה לכירורגיית פה ולסת יחד עם צילום פנורמי. הסבירות כי מדובר בסרטן הינה נמוכה יחסית אולם יש צורך בבדיקה על מנת לפתור את בעייתך
    שנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו