ליחה בלי סוף, לא רגילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליחה בלי סוף, לא רגילה
    רק בן 34
    21/10/2008

ראשית, רקע על מצבי הרפואי: אני סובל ממחלה כרונית בכליות בשם ברזה כולל המטוריה קבועה בשתן בנוסף, ממחלת מפרקים Ankylosing Spondylitis שגרמה לקיבעון מוחלט של בית החזה ותופעות של דום נשימה בשינה, בנוסף אני סובל מחוסר ספיגה של ויטמין B12 אבי אובחן כחולה סרטן לבלב במצב לא נתיח וימיו ספורים בקיצור, כל יום שאני קם בבוקר אני אומר תודה לאלוהים וגם באמצע הלילה שאני מתעורר בגלל הפסקות הנשימה ורגע אחרי זה מתחיל להוציא ליחה בלי סוף ככה זה כבר יותר משנתיים ודי התרגלתי לאחרונה הליחה שלי מאוד מוזרה, זה לא מה שהיה, זה כולל ממעטפת שקופה, ובתוכם חלקיקים לבנים, שנראים דומים לסוג של פתית שלג, אני מעיר את כל השכונה כשאני קם בלילה משתעל ופשוט מרגיש שאני נחנק,,, גם התדירות הרבה יותר גבוהה, אני גם מרגיש נפיחות בצוואר וקושי לנשום, ופשוט פותח זרם מים חזק חיצנית על הצוואר כדי ליצור לחץ שיעזור לי לשחרר ליחה, כי הכל אצלי בצוואר נוקשה, כחלק מהמחלה לאחרונה יש לי גם שתן דמי ללא קשר להופעת חום לפניו ונשלחתי לאולטאראסאונד כליות ודרכי שתן, ללא ממצא, נוסף לכבד שומני [ צרה קטנה במונחים שלי ] איזה בדיקות חשוב שאני יעשה ? ולאיזה תחומי התמחות של רופאים כדי שאפנה ? בגלל הדאגה לאבא שלי שימיו ספורים לא היה לי זמן לטפל בזה עד עכשיו שזה נהיה ממש ממש קשה,,, היה קשה לי להשלים עם זה שאפילו גון הופקינס לא יוכלו לעזור לו,,,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליחה בלי סוף, לא רגילה

הוספת תגובה

• ליחה

ד``ר דניאל ניצן
    22/10/2008

שלום ניסים
    בגלל מורכבות הבעיה הרפואית שלך, כדאי להתחיל עם הרופא המטפל שלך - הוא מכיר אותך עם ההיסטוריה הרפואית המורכבת שלך. פנה אליו עם הסימפטומים שתארת, ואני סמוך ובטוח שהוא יפנה אותך למקום המתאים - אולי אא"ג, או מרפאת ריאות.
    בהצלחה
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו