TMJ hyperplasis

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• TMJ hyperplasis
    D
    22/10/2008

שלום, אני בן 23, יש לי סנטר מעט נטוי לצד ימין ולכן נשלחתי לעשות מיפוי עצמות. הבדיקה נמצאה מתאימה לTMJ hyperplasis. ("מוקד חזק בTMJ שמאל") קבעתי תור לרופא אבל זה עוד הרבה זמן ואני סקרן. מה זה? הבנתי שצריך לעשות ניתוח. אם לא אעשה מצבי יחמיר? במה מדובר? בנוסף, נכתב כי יש מוקד זעיר בקצה התחתון של האצטבולום מימין. מה זה? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    TMJ hyperplasis

הוספת תגובה

• TMJ

ד``ר דניאל ניצן
    23/10/2008

שלום
    כנראה שיש מרכז צמיחה בפרק השמאלי, שיגרום ללסת להמשיך ולגדול כך שהסטיה ימינה תמשיך. יש פתרון כירורגי, כדאי שתפנה למרפאה לכירורגיית הפה והלסתות

בהצלחה
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במידה ואני לא מטפל בזה

D
    23/10/2008

מה יקרה? זה ימשיך ויגדל? זה יגרום לכאבים או בעיות? למה לי לבצע ניתוח כאשר הכל תקין כיום? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה העלות של טיפול כזה?

D
    23/10/2008

סתם אומדן גס מאוד, פשוט אין לי מושג. קופות החולים משתתפות? תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו