תחושת עייפות במפרקי TMT

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת עייפות במפרקי TMT
    טליה
    25/10/2008

שלום וברכה, אני סובלת מקליקים ותחושת עייפות במפרקי הTMT, דבר שהחל לאחר עקירת שיני בינה וטיפול אורטודנטי. נקבע לי תור לכירורג פה ולסת. 1.האם כדאי לעשות צילום לפני הגעתי לכירורג (ההמתנה לתור מאוד ארוכה ואני רוצה להגיע עם מה שצריך)? ואם כן איזה צילום? 2. האם ייתכן שבעיה זו גורמת לכאבי ראש באזור המצח? שכן החלו אצלי במקביל גם כאבי ראש תמידיים, מעין לחץ חזק באזור המצח. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושת עייפות במפרקי TMT

הוספת תגובה

• הכוונה למפרקי ה-TMJ

טליה
    25/10/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרקי הלסת

ד``ר דניאל ניצן
    25/10/2008

שלום טליה
    1. כדאי לבוא עם צילום פנורמי עדכני.
    2. בהחלט ייתכן שהכאבים בפרקים מקרינים למצח, לאוזן ולעורף.
    בהצלחה
    ד"ר דניאל ניצן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים במפרקי הלסת

ליאת
    28/11/2008

שלום רב, אני בת 31. לפני למעלה מ10 שנים סבלתי מכאבים במפרקי הלסת, רופא השיניים טען שזה נבע מלעיסת מסטיקים וכי יש לי שבר בתוך המפרק והפנה אותי לפיזיותרפיה ועם הזמן זה עבר. בשבועות האחרונים הכאבים חזרו במלוא השאת. אני נעזרת בכדורי אדויל להפגתם ואני גם חשה שהשרירים שבאזור מכווצים כל הזמן.מיותר אולי לציין שאני מתקשה לפתוח את הפה בצורה מלאה (פתיחה קטנה - גם לטענת רופא שיניים). איך ניתן לאבחן מה יש לי וכיצד ניתן לטפל? כשביקשתי מרופא המשפחה הפניה לרופא מומחה הוא אמר שרופא השיניים צריך להמליץ. האם זה נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו