כאבים בצד ימין של הראש והצוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בצד ימין של הראש והצוואר
    niv jokop
    29/10/2008

שלום רב מזה שנים שאני סובל מכאבים במקומות הסמוכים לשן הבינה הימנית התחתונה. אולם ממש סמוך לשן עצמה אין לי כל כאב. הכוונה לכאבי ראש בצד ימין. כאב בצוואר העליון בצד ימין ועוד.... בצילום פנורמי של השיניים רופא השיניים לא ראה דבר. הוא אמר לי לפיכך שאין לי כל בעיה בשן הבינה. אבל לאחר שהתעקשתי שיבדוק את השן הוא בדק ואז הודיע לי שהשן חלולה לחלוטין! כלומר מבחוץ השן נראית שן ללא בעיות אולם הוא נגע בתחתית השן שם יש לי חור קטן ואז זה כאב לי מעט והשן לדבריו חלולה לחלוטין. כלומר הצילום הפנורמי כלל אינו משקף את המצב של השן. בנוסף יש לי דלקת חניכיים קבועה בפה וריח רע מהפה. האם יש אפשרות שיש לי עוד בעיות שיניים שהצילום הפנורמי לא מגלה ושהן אולי גורמות לדלקת חניכיים למשל? האם יש אנשים שאצלם הצילום הפנורמי אינו מועיל כמו לרוב האנשים? תודה רבה ושנהיה בריאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שו בינה

ד``ר דניאל ניצן
    30/10/2008

שלום
    הכאבים שאתה מתאר לא אופיניים לכאבים ממקור שן בינה.
    צילום פנורמי נותן תמונת מצב כללית של הלסתות, הוא לא נועד להדגים חורים בשיניים, לצורך זה יש צילומים אחרים. שאל את רופא השיניים שלך על הריח מהפה ועל דלקת החניכיים, אני בטוח שיוכל לעזור לך.
    בברכה
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו