יש לי שאלה מאוד דחופה וחשובה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי שאלה מאוד דחופה וחשובה..
    רועי
    31/10/2008

יש לי סוג של גולה בשפה שהתחילה בשנה האחרונה היא ממש מתחת לשפה אי אפשר ליראות אותה מבחוץ אפשר להרגיש אותה ורק עם אני מותח את השפה אפשר ליראות אותה העם זה יכול להיות סרטן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה

ד``ר יזהר שוחט
    31/10/2008

שלום רועי
    לא ניתן לתת תשובה ללא בדיקה קלינית אותה יש לעבור אצל מומחה לכירורדיה פה ולסת. קיימת סבירות גבוהה כי המדובר ע"פ התיאור והמיקום הנגע ממקור של בלוטות רוק קטנות המצויות בשפה אולם יש צורך בבדיקתו וביצוע ביופסיה שהיא בדיקה פתולוגית תחת מיקרוסקופ המאפשרת להגיע לאבחנה ולהתאים את הטיפול.
    בברכת בריאות
    ד"ר יזהר שוחט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה...

רועי
    31/10/2008

אמרת שקיימת סבירות גדולה. סבירות גדולה של מה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד``ר יזהר שוחט
    03/11/2008

סבירות גבוהה שמקור הנפיחות הוא מכלוטת רוק שקרוב לוודאי נחסמה ויצרה נפיחות בכל מקרה לא ניתן דרך הפורום לתת אבחנות מוחלטות לכן רצוי שתפנה לבדיקה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו