כאבים חזקים מאוד בחיבור הלסת!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים מאוד בחיבור הלסת!!
    לחוצה היסטרית
    18/11/2008

שלום רב, אחת לכמה שנים אני סובלת כאבי תופת באיזור אוזן שמאל,הצוואר,הפנים והראש באותו הצד בדרך כלל אחרי לחץ או דיבורים מרובים. לפני כשבוע התחילו לי כאבים שחשבתי שהם כאבי שיניים קלים ואחריהם הגיעו כאבי ראש.לאחר יומיים התחיל לכאוב לי הצוואר באותו הצד ואז האוזן.אתמול התעוררתי כשאני מרגישה כאילו כל צד שמאל נפוח וכואב ביותר ונגעתי בנקודת החיבור של מפרק הלסת(בעבר אחד הרופאים חשב שזאת הבעיה)ומקור הכאב מגיע משם. יש לי מספר שאלות: 1. האם בעיות במפרק הלסת יכולים לגרום לכאבי תופת ממושכים כל כך? 2.איזה טיפול ואיזה כדורים יכולים לעזור לבעייה זאת?נורפן,אופטלגין,איבופן לא מדגדגים את קצה קצהו של הכאב.קודיזול ונורסין עוזרים קצת. 3. מה יכולה להיות הבעיה והאם יש פתרון ארוך טווח?אודה מאוד לעזרתכם,אני סובלת כל כך! 4.האם יכול להיות שהכאבים באוזן,בגרון,בפנים ובכיוון הלסת קשורים לבעיות בבלוטת הרוק? אני בשבועות האחרונים בולעת רוק בלי הפסקה וזה ממש ממש מפריע לי. אודה מאוד מאוד לעזרתכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים

ד``ר יזהר שוחט
    18/11/2008

1. כאבים ממפרק הלסת יכולים להיות חזקים ומקרינים לאוזן ולראש
    2. נרוסין אדביל ואטופן יכולים להקל על הכאב.
    3. אנא גשי לבדיקת רופא לצורך המשך טיפול ועזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין מה לדאוג

סער
    05/12/2008

תקשיבי אין לך בכלל מה לדאוג וזה לא קשור לבלוטת הרוק!! גם אני סובל מזה וזה ממש ממש שטויות המקרה הכי גרוע זה שנצתרך לעבור ניתוח שהוא נמשך 10 עד 15 דקות הניתוח נקרא(קיבוע לסתות עם פלטינות) נשמע מפחיד? אבל לא זה לגמרי שטויות תלכי לרופא משפחה לא לרופא שיניים!! ותבקשי הפניה לרופא פה ו לסת זה ממש שטויות אין מקום לדאגה במידה ומי שרוצה לשאול אותי שאלות כי אני סובל מזה הרבה זמן יכול לפנות אלי למספר 0526200356 תודה רבה רפואה שלמה סער.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו