למנהל הפורום: ד"ר דניאל- נפיחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למנהל הפורום: ד"ר דניאל- נפיחות
    רויטל
    16/07/2007

שלום , שמי רויטל בת 33. לפני כ 5 שנים קרה לי מקרה: שמתי שפתון חדש ובו ברגע שמרחתי אותו על שפתיי הרגשתי כאילו השפתיים בוערות לי: השפתיים כאבו לי, התנפחו לי והכאב היה חזק. כתוצאה מהמקרה שפתיי מאוד התנפחו ולא חזרו למצבם הקודם. עליי לציין כי בבסיס היו לי שפתיים עבות במקצת, אך מאוד יפות. לאחר "החוויה" הזו הרגשתי תסכול רב: השפתיים התנפחו ואף כדור לאלרגיה לא עזר לי..ניסיתי הכל- כולל טסטים לאלרגיה.
    לפני שבועיים וחצי עברתי ביופסיה בבית החולים ,כיוון שניסו לראות אולי מה המקור. תוצאת הביופסיה תקינה.
    שאלותיי הן: 1. כשאני סוגרת את הפה רואים שחסרה לי חתיכה מהפה. האם המקום שבו
    לקחו את חתיכת העור תשתקם? כלומר ממש רואים כתוצאה מלקיחת העור שחסר לי חלק מהפה.

2. מה דעתך בעניין ניתוח כירורגי לשם הקטנת השפתיים. האם זה ניתוח קשה? האם בכלל עושים זאת? האם ההצלחה היא גדולה, או זה סיכון גדול? אני מאוד מבקשת את דעתך הכנה!
    תודה ויום נעים,
    רויטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נפיחות בשפה

ד``ר דניאל ניצן
    16/07/2007

שלום רויטל
    1. אינני יודע כמה לקחו בביופסיה, איך זה נראה לפני, ואיך זה נראה כעת. לכן אינני יכול לענות על שאלה 1 .
    2. ניתוח להקטנת שפתיים - זהו ניתוח בעייתי. קשה מאוד להגיע לתוצאות מצוינות, אך צריך לבדוק אותך ורק אחרי בדיקה יסודית ניתן לתת לך חוות דעת מבוססת.
    בהצלחה
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו