מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למנהל הפורום: ד"ר דניאל- נפיחותרויטל16/07/2007
שלום , שמי רויטל בת 33. לפני כ 5 שנים קרה לי מקרה: שמתי שפתון חדש ובו ברגע שמרחתי אותו על שפתיי הרגשתי כאילו השפתיים בוערות לי: השפתיים כאבו לי, התנפחו לי והכאב היה חזק. כתוצאה מהמקרה שפתיי מאוד התנפחו ולא חזרו למצבם הקודם. עליי לציין כי בבסיס היו לי שפתיים עבות במקצת, אך מאוד יפות. לאחר "החוויה" הזו הרגשתי תסכול רב: השפתיים התנפחו ואף כדור לאלרגיה לא עזר לי..ניסיתי הכל- כולל טסטים לאלרגיה.
לפני שבועיים וחצי עברתי ביופסיה בבית החולים ,כיוון שניסו לראות אולי מה המקור. תוצאת הביופסיה תקינה.
שאלותיי הן: 1. כשאני סוגרת את הפה רואים שחסרה לי חתיכה מהפה. האם המקום שבו
לקחו את חתיכת העור תשתקם? כלומר ממש רואים כתוצאה מלקיחת העור שחסר לי חלק מהפה.
2. מה דעתך בעניין ניתוח כירורגי לשם הקטנת השפתיים. האם זה ניתוח קשה? האם בכלל עושים זאת? האם ההצלחה היא גדולה, או זה סיכון גדול? אני מאוד מבקשת את דעתך הכנה!
תודה ויום נעים,
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בשפה
ד``ר דניאל ניצן16/07/2007שלום רויטל
1. אינני יודע כמה לקחו בביופסיה, איך זה נראה לפני, ואיך זה נראה כעת. לכן אינני יכול לענות על שאלה 1 .
2. ניתוח להקטנת שפתיים - זהו ניתוח בעייתי. קשה מאוד להגיע לתוצאות מצוינות, אך צריך לבדוק אותך ורק אחרי בדיקה יסודית ניתן לתת לך חוות דעת מבוססת.
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?