מחלות ובעיות שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלות ובעיות שיניים
    נועה
    16/07/2007

אני בת 43 ומטפלת בקביעות בשיניים ולמרות זאת מצבן מדרדר כל הזמן. ברקע הרפואי שלי: איבחון מאוחר של צליאק בגיל 30 שגרם לנזק גדול בפה, ולאחרונה-מעל שנה תנודות בתפקוד בלוטת התריס. לפני כחודש נותחתי להסרת בלוטת פאראתרואיד שמאלית בגלל אדנומה. אני סובלת מאוד מכאבי מפרקים (השתמשתי בסד לילה,אך לאחרונה הוא לא מתאים למבנה הפה יותר וגורם לחתכים בפנים הלחיים).ולאחרונה חשה רגישות וכאבים בכל הפה .
    בבירור אצל רופא שיניים,נאמר לי שיש להחליף את רוב הכתרים, לעשות ניקוי חניכיים רציני כדי לשפר את מצב דלקת החניכיים ולטפל בכל הפה - טיפול רציני ביותר ויקר ביותר. לא ברור לי מדוע יש כל הזמן החמרה במצב, על אף שאני מטפלת ומקפידה מאוד על הגיינת הפה. מבקשת לדעת למי לפנות כדי לקבל חוות דעת מקצועית ואמינה מבלי לחשוב שיש בהמלצות אינטרס כספי לרופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלות ובעיות שיניים

הוספת תגובה

• מחלות ובעיות שיניים

ד``ר דניאל ניצן
    16/07/2007

שלום נועה
    לקבלת חוות דעת נוספת, פני לרופא שיניים אחר. אם את לא "סומכת" על אף אחד עצמאי, יש מרפאות מתמחים בפקולטאות לרפואת שיניים - אוניברסיטת תל אביב ובהדסה עין כרם. שם אין למטפלים שום אינטרס כלכלי כי הם במסגרת מרפאה אוניבסיטאית. יש פיקוח הדוק של המדריכים ולא מבצעים טיפולים לפני שמומחים מכל התחומים הרלבנטיים בדקו אותך.
    בהצלחה
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו