מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפטות בפהZohar18/07/2007
אני בת 29, סובלת באופן כרוני מגיל ההתבגרות ועד היום מאפטות בפה.
התופעה מתחילה להופיעה אצלי כל חודש בחודשו באופן קבוע! יומיים שלושה לפני קבלת מחזור, זה מתחיל בנקודות קטנות שמתחילות לגדול לענקיות, ממש כמו חורים בפה שעוברות רק אחרי 10 ימים.
הם יוצאות בחניכיים ,על הלשון ולאחרונה "מתיישבות" לי גם על הגרון.
השתמשתי בכל התכשירים הנמכרים היום בשוק : אפטגון, אורקורט – אי, תכשירים טבעייים וכו',כלום לא עוזר, זה אולי מרגיע את הכאב ל 5 דקות וזהו.
מהביקורים שלי אצל רופא המשפחה נאמר לי שאין בדיוק מה לעשות, עשיתי בדיקות דם והרופא אמר לי שיתכן שבגלל שאני אנמית (כתוצאה מחוסר ברזל קל) הגוף נחלש לפני קבלת המחזור וזה מתבטא בפצעים בפה.
ושבאופן כללי אין הרבה מה לעשות ואם אני רוצה אני יכולה להעזר ב- הומאופתיה.
חשוב לציין כי אני אמא ל-2 ובמהלך שני ההריונות לא סבלתי ולו מפצע אחד בפה.
אשמח לקבל כל מידע שיוכל לעזור לי משהו שלא שמעתי עליו עד כה, או לקבל המלצה לרופא שמטפל בנושא.
אני פשוט מיואשת!
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפטות
ד``ר דניאל ניצן18/07/2007שלום זוהר
מכיון ששאלת אותי גם באתר של תל השומר, שלחתי לך מייל משם.
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?