לסת תפוסה בצד ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לסת תפוסה בצד ימין
    אסי
    04/12/2008

ד"ר שלום רב. התופעה הזו החלה בהיותי מדריך בצבא לפני 4 שנים, בה בעת סגירת הפה, לסת צד ימין נתפסת. (שומע תמיד "קליקים כאשר אני לועס..) לשיחרורה, לפעמים אני "משחק" עם הפה, לפעמים מצליח, ולפעמים מצליח עם כאב... הדבר מאוד לא נעים, ומופיע באופן תדיר כאשר אני מדבר לאורך זמן... זה למה כתבתי שתופעה זו החלה בהיותי מדריך בצבא. מה ניתן לעשות בנידון?.. האם יש לכך טיפול? המון תודה. אסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לסת תפוסה בצד ימין

הוספת תגובה

• תשובה?? ... תודה.

אסי
    07/12/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסת תפוסה

ד``ר דניאל ניצן
    08/12/2008

שלום אסי
    קליקים בפרקי הלסת הם תופעה נפוצה. הם ממקמים אותך בקבוצת סיכון לבעיות כפי שאתה מתאר, ולצערנו התופעות הולכות ומחמירות עם השנים.
    יש מספר דברים שכדאי לדעת, כדי להאט את ההחמרה של התופעה, אולם בשביל זה יהיה עליך להבדק על ידי כירורג פה ולסת.
    בהצלחה
    ד"ר דניאל ניצן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו