כאבים חזקים בלשון ובאוזן ונגע בלשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים בלשון ובאוזן ונגע בלשון
    לימונית
    10/12/2008

ד"ר שלום רב, יש לי כאבים חזקים מאוד בדופן הלשון לכיוון הלוע מצד ימין. כואבת לי מאוד גם אוזן ימין. מאז הילדות סבלתי מאוד מאפתות, אך בשנים האחרונות אני סובלת גם מפצעים בלשון (בד"כ הרגשה כאילו יש לי קוצי סברס), מלשון מאוד לבנה, וכל פעם נגעים בכל מיני מקומות בפה שמכאיבים לי. הנגעים בד"כ היו לבנים. לפני מס' דקות, בעקובת הכאבים החזקים, הצצתי עם פנס, וראיתי שבאזור הלוע יש צבעים של אדום-לבן, ובדופן הלשון הימנית, מאחור, יש נגע מאוד גדול שנראה עם חור בפנים. הנגע בצבע חום, קצת קשקשי. הלשון, כאמור, מאוד מאוד לבנה. אני לא מעשנת ולא שותה אלכוהול. נכנסתי לפחד מאוד גדול, לאחר שקראתי שאלו בדיוק הסימפטומים לסרטן חלל הפה. אציין שאני בת 42.6, בטיפולי IVF. כרגע בעיצומו של טיפול. מאוד חוששת ולא יודעת במה לטפל קודם, שכן בשבוע הבא אמורות להתבצע השאיבה וההחזרה ולא נראה לי שאצליח להגיע קודם לכן לרופא השיניים. (היום יום ה', שעה 20:50). אנא הצע לי מה לעשות? בתודה מראש, החוששת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בלשון

ד``ר דניאל ניצן
    10/12/2008

שלום לחוששת
    קשה להבין מהתיאור שלך מה יש לך בפה. אנא גשי לבדיקה של מומחה לכירורגיית הפה והלסתות, או מומחה לרפואת הפה.
    בהצלחה בטיפול
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו