כאבי אוזניים ולסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי אוזניים ולסת
    דניאל
    11/12/2008

מזה חודשיים אני סובל מכאבי אוזניים חזקים מאוד במשך כל היום. הכאב עובר לראש לאזור המצח ונע בין האוזניים. רק בשבוע האחרון נאמר לי שזאת כנראה בעיה של TMG ואני זקוק לסד לילה. כמו כן גם צומחות לי שיני בינה ויש צורך לעקור אותן לפני שמכינים את הסד. יש לי קליקים וכאבים במפרק הלסת, עקרו לי כבר שן בינה מצד ימין והאוזן בצד הזה נורא כואבת לי (מן תחושת לחץ ודקירות חזקות). כל היום אני בתחושת לחץ ודיכאון ומטופל בקלונקס. מה הסיבה לכאבים? האם הסד לילה יוכל לעזור לי באמת? מה הסד עושה? מה השיני בינה עושות, שכל כך כואב לי באוזניים כל היום? ואם דבר זה חולף.. האם יחזור שוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי אוזניים ולסת

הוספת תגובה

• כאבי אוזניים ולסת

ד``ר דניאל ניצן
    12/12/2008

שלום דניאל

סביר ששיני הבינה לא "אשמות" בתחושת הלחץ שיש לך. ייתכן שצריך לעקור אותן, אך לא זו הסיבה, והעקירה לא תשנה את התחושה הזו.
    בעיות בפרקי הלסת בהחלט יכולות לגרום לתחושות הללו. סד לילה עשוי לעזור, אך רק במידה ואתה אכן שוחק או מהדק שיניים בלילה.
    ליעוץ נוסף, פנה לכירורג פה ולסת.
    בהצלחה
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו