כאבים בלסת ואי נוחות כללית בפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בלסת ואי נוחות כללית בפה
    נירית
    17/12/2008

שלום רב, אני בת 35, סובלת כבר כ- 4 חודשים מכאבים עזים מאוד באיזור הלסת שמקרינים לאיזור האוזניים והצוואר. הכאב מלווה בהתכווצויות שרירים נוראיות שמשכות לי את איזור השפה לכיוון האוזניים. הייתי אצל מומחה פה ולסת שעשה לי צילום פנורמי וטען שאין כל ממצא פתולוגי וטען שזה מהשרירים. התחלתי טיפול בפיזיותרפיה + סד לילה שהקל במעט את הכאב אך לא לגמרי. רציתי לדעת האם כאבים עזים כאלה ותופעות שתיארתי אכן נובעות רק מהשרירים או יכולה להיות סיבה נוספת. דבר נוסף קשור לתחושה באיזור הפה של לשון שורפת וכואבת ויובש באיזור החיך העליון. הרופא טוען שזה לא פטריה ושסתם אני מדמיינת. רציתי לדעת לאן לפנות ואיזה בדיקה יכולה לבדוק מה יש לי באיזור הפה. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים ואי נוחות

ד``ר יזהר שוחט
    19/12/2008

אנא פני לבדיקת רופא המומחה לרפואת הפה עם הצילומים והציעוד המצוי ברשותך על מנת להבדק וקבל טיפול בהתאם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנירית

דניאל
    23/12/2008

היי קראתי את הפניה שלך וגם אני סובל ממקרה מאוד מאוד דומה לשלך. הייתי שמח אם תוכלי להשאיר את כתובת האימייל שלך. תודה דניאל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המייל שלי

נירית
    05/01/2009

[email protected]
    אשמח אם תיצרו קשר איתי 0578160254

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו