שן בינה כלואה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שן בינה כלואה
    עינב
    22/12/2008

יש לי שתי שיני בינה כלואות בלסת תחתונה שהשורש שלהן יושב על העצב, רופא השיניים הציע "לחתוך" לי את השיניים ולהשאיר את השורש בפנים וזה ע"מ למנוע את המיגרנות שאני סובלת מהן. האם זה טיפול שיגרתי במקרים כאלה והאם יש איזה סיכון בזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שן בינה כלואה

הוספת תגובה

• שן בינה כלואה

ד``ר יזהר שוחט
    24/12/2008

בחלק מהמקרים בהם על סמך הצילומים המתאימים קיים חשש גבוה לפגיעה בעצב כתוצאה מהעקירה אכן מבוצע חיתוך כותרת השן והשארת השורשים על מנת למנוע סיכון לעצב. הסיכון בפעולה זו הוא שהשורשים שנותרו יגרמו לזיהום ויחייבו עקירה בכ"ז . כדאי לציין גם כי לא הוכח קשר בין שיני בינה כלואות למגרנות ואם זו הסיבה לעקירה כדאי לשקול ייעוץ נוסף עם מומחה לכירורגית פה ולסת
    בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם הבעיה שלך היא מיגרנות

דן
    24/12/2008

את יכולה לנסות טיפול קרניו-סקרל שהוא מאוד אפקטיבי ובין היתר מטפל גם בשיחרור לחצים מכאניים בין עצמות הגולגולת כולל חלל הפה והשיניים. דן פיזיותרפיסט (גם למפרקי הלסת) ומטפל קרניו-סקרל 052-3582429

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו