איזה סיטי לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה סיטי לעשות?
    ענת
    27/12/2008

לאחר ניתוח הרמת סינוס שעשיתי לפני יותר משנה ושאני סובלת התברר לאחר צילום מערות האף שיש לי סינוסיטיס בגלל הרמת הסינוס. שאלתי היא איזה c.t. לעשות c.t. מערות האף או c.t. שיניים? בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזה סיטי לעשות?

הוספת תגובה

• סיטי

ד``ר דניאל ניצן
    28/12/2008

שלום ריטה
    אם את פונה לרופא אף-אוזן-גרון הוא בדרך כלל ירצה CT סינוסים. רופאי שיניים מכירים ורוצים CT דנטלי, אבל הוא מדגים רק את השליש התחתון של חלל הסינוסים המקסילריים.
    בהצלחה
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא שיניים יבין את זה?

ענת
    28/12/2008

תודה רבה על התשובה. אני מבינה שסיטי מערות האף כולל שטח גדול יותר. אני לא ורצה לעשות סיטי נוסף. גם רופא שיניים יבין ויראה הכל בצילום כזה? בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיטי

ד``ר דניאל ניצן
    29/12/2008

שלום ריטה
    רוב רופאי השיניים אינם מיומנים בפענוח של סיטי סינוסים, אולם תצטרכי לבדוק את הדבר עם הרופא שטיפל בך.
    בהצלחה
    ד"ר דניאל ניצן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו