מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים בחלל הפהמירב11/01/2009
שלום , מזה כשבועיים אני סובלת מפצעים באזור שיני הבינה התחתונות - בצד אחד ישנו פצע מוגלתי , נפוח וכואב שנמצא מעל שן הבינה , על הלחי. בצד השני , בו נעקרה שן הבינה לפני שנים , ישנו פצע דומה , אך לא מוגלתי. הפצעים כואבים מאד ומקשים על האכילה , סגירת הפה ובכלל תחושה נוראית. בתחילה (לפני הופעת הפצעים) הייתה לי אפטה גדולה על השפה התחונה בעקבות נשיכה , לאחר כמה ימים הופיעו כאבים באזור שיני הבינה והתפתחו פצעים. רופא המשפחה נתן לי אוגמנטין , אך לא חל שיפור - להיפך , הפצעים הלכו והתפתחו. ביקרתי גם אצל א.א.ג. במיון בעקבות כאבים עזים ויומיים לאחר מכן אצל רופא שיניים. כולם סבורים שמדובר בדלקת קלה , אך הפצעים לא מתרפאים , עדיין פצע אחד מוגלתי ואני מודאגת. האם יש צורך להעמיק את הבירור ? האם שבועיים הם זמן סביר ולמרות שנטלתי אנטיביוטיקה אין שיפור ? תודה מראש , מירב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בחלל הפה
ד``ר יזהר שוחט12/01/2009שלום מירב
נשמע מתיאורך כי את סובלת מאפטות שהן כיבים כואבים המתרפאים לאחר כשבוע. כדאי שתבדקי ע"י מוחה לכירורגית פה ולסת או מומחה לרפואת הפה לצורך הערכת מצבך וטיפול .
בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אכן מדובר באפטות
רחל15/01/2009אז יש לי תרופת סבתא להציע לך לטיפול בפצעים! מדובר במשחת שיניים בשם "ויקו" שמורכבת מצמחי מרפא, היא ממש עוזרת כשיש פצעים בפה. והיא גם משחת שיניים מצוינת בלי קשר. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?