לשון גאוגרפית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשון גאוגרפית
    גלי
    16/01/2009

שלום רב, ברצוני לדעת האם יש קשר בין הופעת לשון גאוגרפית לבין ציסטה בכליה . לפני כיומיים עברתי US כליות ודרכי שתן וגילו לי AML בכליה השמאלית (אנגיומיוליפומה) בגודל 1 ס"מ וציסטה פשוטה באותו גודל. כרגע יש לי גם התקף של הלשון הגאוגרפית . האם יש קשר בין מצב הכליה להופעת הלשון הגאוגרפית, רק לפני זמן מה אובחנתי ע"י מומחה לפה ולסת והוא קבע נחרצות שאני סובלת מלשון גאוגרפית. האם איזשהו חוסר בכליה יכול לגרום ללשון זו . חשוב לציין שמעולם לא היתה לי לשון כזו , רק בתק' האחרונה גיליתי זאת ...על אף שהרופא שבדק אותי אמר שזה מולד ואולי לא שמתי לב. מה שכן לא היה לי התקף כזה כבר איזה חודש וביומיים האחרונים אכלתי מאכלים חריפים והיום הבחנתי שצמח לי מעין עיגול על הלשון. חשוב לי לשמוע אם לדעתכם יש קשר כין AML וציסטה בכליה לבין לשון גאוגרפית. והאם זה באמת מולד או שזה יכול להופיע כתוצאה מגלולות . באותה תקופה שזה התפרץ אצלי נטלתי גלולות . היום אינני נוטלת , חלה הטבה אבל לפעמים אחרי חודש חודש וקצת יש שוב התקף. ההתקפים אבל אומנם פחות שכיחים למיטב זיכרוני. אשמח באם תוכלו להשיב לפנייתי. תודה, גלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשון גאוגרפית

הוספת תגובה

• לשון גאוגרפית

ד``ר יזהר שוחט
    17/01/2009

לא מוכר קשר בין לשון גיאוגרפית לנוכחות ציסטה בכליות.
    בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו