מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- Oral Lichen Planusגנקין זינאידה20/01/2009
שלום, אני סובלת ממחלת oral lichen planys רציתי לשאול האם זאת מחלה סרטנית? והאים זאת מחלת עור?, למרות שזה נמצא בחלל הפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליכן פלנוס
ד``ר דניאל ניצן21/01/2009שלום גנקין
ליכן פלנוס היא אכן מחלת עור, עם ביטוי בפה. לעיתים התסמינים הם רק בפה.
יש דיווחים על התמרה סרטנית אך חשוב להדגיש שהם נדירים מאוד מאוד, וזו הסיבה שמבצעים מעקב תקופתי אחר הנגעים הללו.
רפואה שלמה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליכן פלנוס בפה
נאוה04/04/2009שלום,
גם אני סובלת מליכן פלנוס בפה מזה שנתיים. בתחילה היו לי דלקות חוזרות בחניכיים שעוברות אחרי מספר ימים ובביופסיה נכתב MAY REPRESENT LICHEN PLANOUS . אני במעקב רופא למחלות הפה . המחלה התגלתה סמוך להשתלה בפה ורופא עור שלח אותי לבדיקת אלרגיה ששללה רגישות לחומרים דנטליים. האם ייתכן שבכל זאת זה נבע מהשתל? כרגע יש לי נגע קטן לבן סמוך לשן השביעית ? האם מוכר לכם טיפול שמרפא זאת ?אף נסיוני?
כעקרון אני לא סובלת במיוחד אלא מהידיעה שהמחלה יכולה לעבור התמרה לסרטני.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליכן פלנוס בפה
חני02/05/2009האם מישהו יודע האם יש טפול אלטרנטיבי לליכן בפה?
והאם זה יכול לעבור?
חני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליכן פלנוס בפה (חניכיים) - אילנה
אילנה14/10/2009שמי אילנ ואני רק בת 38 עם ליכן פלנוס בפה, צמאה לכל טיפול ומידע בענין. קונבנציונלי ואף לא קונבנציונלי. תודה 0544769049
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהWelcome to the club
מרב05/04/2009ד"ר שלום,
היום קיבלתי את תשובת הביופסיה שאכן אני סובל מ OLP ורציתי לשאול האם הצמח Tormentil אמור להקל על ההרגשה, האי נעימות והצריבות שאני סובל מהם כמעט כחודש.
אובחנתי באוניברסיטת ת"א, וקיבלתי כטיפול מונע / מקל מי שטיפה על בסיס מים בתוספת חומר כל שהוא שמתחיל במירשם כמו DEXAMTHASONE 0.02 אחוז.
תמיד העדפתי טבעי על כימי!
והאם יש משהו אחר שיכול לעזור בטיפול.
תודה
שוקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליכן פלנוס בבטן
דנה21/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כבר שלושה חודשים שיש לה 2 פצעים בהירים בפה
תופעה מאוד מוזרה מזה שנתיים
האם רופא צריך להגיד מראש למטופל איזה סוג שתל יותקן בפיו
מוקצלה בשפה התחתונה ודרך לא כירורגית לטיפול
ממצא נגע ברירית הלחי
כתרים מעל שתלים- במשך 20 שנים
נגע ברירית הלחי- פסים לבנים
עקירת שן כלואה סיבוכים וסכנה
אמפוטציה לשורש השן- שן 16
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?