אל דר ניצן שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אל דר ניצן שלום
    אבי
    21/01/2009

ברצוני לתאר בפנייך תופעה מדיאגה שאני חווה כרגע זה התחיל לפני כחודשים יצא לי מין פצע מוגלתי מצד השן הטוחנת בלסת תחתוונה ראיתי שזה לא עובר אחרי שבועים שכל פעם אני מפוצץ וזה חוזר הלכתי לרופא שיניים שלי שקבע שזה דלקת(אין לי מושג על סמך מה כמובן)ונתן לי מוקסיפן למשך עשרה ימים לקחתי את המוקסיפן וזה לא עזר כמו כן אחרי הסיום של הטיפול התחלתי להרגיש מין תחושה של שריפה בלשון(נ.ב. זוהי שן עם כתר והוא אמר שחייבים לעקור אותה) הלכתי לרופא המשפחתי והוא איבחן זאת כפטרייה ונתן לי טיפול פלוס סוג נוסף של אנטיביוטיקה התחושה של הצריבה לאט לאט פוחתת אבל המוגלה מהצד של השן בחיך לא עוברת אז הלכתי למומחה פה ולסת שגם אישש את הקטע שצריך לעקור זה מוגלה שתיעלם רק אחרי עקירה ולפני כשבועיים התחלתי להרגיש מין כאבים בחזה שמלווים בליחה ושיעול אומנם לא כרונים וזה לא עובר והיום שמיששתי את הלסת(ברצוני להגיד שרופא גם בדק את בלוטות הלימפומה בצוואר וקבע שאינן מוגדלות)הרגשתי מין בלוטה שזזה הן מצד שמאל של הלסת והן מצד ימין אני חסר אונים כבר אין לי מושג מה זה אבל לפי הרגשתי זה יכול מאד להיות סרטן הפה ששלח גרורות לסרטן (ותודה לאינטרנט על המידע והתסמינים) אהה ועוד משהו עשיתי גם צילום פנורמי והרופא אכן ראה דלקת בשן אבל בצד השני הוא ראה כתם קצת יותר אפור והבאתי לו צילום שעשיתי לפני שנתיים והכתם נראה גם שם אודה לך מראש על תשובתך המהירה ראוי לציין שאני בן 28 ובעברי עשיתי כבר שני ct מוח ועוד 3 פנורמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אל דר ניצן שלום

הוספת תגובה

• פצע

ד``ר דניאל ניצן
    22/01/2009

שלום אבי
    הפצע המפריש מוגלה הוא כנראה סימן שצריך לעקור את השן, כפי שאמרו לך כבר מספר רופאים. לכל שאר התופעות אני לא יכול להתיחס מבלי לבדוק אותך קלינית ורנטגנית. באופן כללי הסיפור שתיארת לא נשמע כמו גידול סרטני, אלא כתהליך זיהומי-דלקתי.
    אנא גש למומחה לכירורגיה של הפה והלסתות, ותקבל את האבחנה המדויקת לבעיה שלך.
    רפואה שלמה
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו