כאבי לסתות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי לסתות
    אילן
    27/07/2007

שלום ד"ר. אני בגיל 28 ומיזה כ-5 שנים סובל מ"קנקים בלסת". ה"קנק"הראשון היה ממש ברגעי כעס ומתח באחד הימים באותה התקופה, מיד הופיעו כאבים בלסתות ובאזניים. כחלוף שנה ניגשתי למחלקת פה ולסת ברמב"ם,אובחנתי כאדם שעבר מתחים בתקופה ההיא, ולכן נעילת לסתות בשינה הוא הגורם לכאבים אלו. הכינו לי "סד קשה",אך אינני מישתמש בו-לא מצליח לישון איתו. ד"ר,חשוב לי מאוד להסביר כי מאז-אני סובל מכאבים באיזור הלסתות,כאבי ראש,ישנם פעמים שכאבי הראש הללו בלתי ניסבלים,לפעמים גם כאבי צוואר,כאבי אוזניים היו יותר בהתחלה(תחושת דקירות )אך גם כיום ישנם,ולאחרונה אני מרגיש ששרירי הלסת היתנפחו וגדלו. תופעה זו מפריעה לי מאוד לקיים אורך חיים תקין. אינני נוטל שום תרופהוגם לא נטלתי בעבר.בבקשה מימך תן לי עצה לפיתרון בבעיה זו.עייפתי מכאבים אלו.אני מוכן להיבדק ולעבור טיפולים או ניתוח במידה ויש סיכוי להחזיר המצב לקדמותו,או לשיפור ניכר ממצב זה בו אני שרוי כיום.סליחה על אורך המיכתב.מאמין שאתה מבין את חשיבות העיניין.תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי לסתות

הוספת תגובה

• קליקים

ד``ר דניאל ניצן
    28/07/2007

שלום אילן
    אם אתה אכן שוחק/מהדק שיניים בלילה, סד לילה הוא אביזר יעיל וחשוב שעשוי למנוע את כאבי הראש שלך. אם לא הסתדרת עם הסד שהכינו לך, יש סד נוח יותר, שנקרא NTI , ומבוצע היום בידי מספר רופאי שניים בארץ.
    בכל מקרה אם אתה סובל מאוד, יש מרפאה מצוינת לפרקי הלסת בהדסה ירושלים, ואני מציע לך להבדק שם.
    בהצלחה
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו