כאב לסת שנמשך שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב לסת שנמשך שנים
    סמי
    31/01/2009

אני בן 29 , עברתי עקירת שן טוחנת בלסת עליונה צד ימין לפני 4 שנים . מיום העיקרה ועד היום מרגיש כאב צדדי בלצד באיזור העקירה , קל וחומר הכאב הזה ממשיך ומקרין לעין צד ימין , בנוסף לעורף הראש צד ימין . יודגש כי אני מרגיש כאבים כמו לחץ בעין צד ימין כתוצה מתאותה עקירה , מזה שנים . הערה - רופא עיניים אמר שאין לחץ בעין או בעייה ,כומר אני מרגיש תחושה של לחץ וכאב במקביל בעין , והראש כיוון הצוואר שמקורו בלסת . עברתי עד היום , צילום ct מוח ונמצא תקין . אם אני לוחץ באמצבע על הלסת באיזור הצדדי של העקירה אני מרגיש את נקודת הכאב , למרות שעברו מס' שנים . מה דרך הטיפול היעילה ביותר , והאם מדובר בתופעה שהיא מקור לדאגה כמו גידול . ו/או האם מדובר בפגיעה בעצב בזמן העיקרה , ומה דרך האבחנה , בבקשה תעזור לי ? לטיפולך המסור והאדיב אודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב לסת שנמשך שנים

הוספת תגובה

• כאב

ד``ר דניאל ניצן
    01/02/2009

שלום סמי
    לפי התיאור שלך נשמע שהכאבים לא קשורים כלל לשן שנעקרה. אנא פנה לכירורג פה ולסת לאבחנה מדויקת.
    בהצלחה
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו