כאבים לאחר עקירת שן בינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים לאחר עקירת שן בינה
    קובי
    31/01/2009

שלום רב, עברתי עקירה כירוגית של שן בינה לפני חצי שנה,לקחה מהר העקירה,ולא היו בעיות לאחריה לא נפיחות ולא ממש כאבים כמו שחשבתי שיהיו,,כיום חזרתי לרופא בגלל כאבים גדולים באזור,והוא נתן לי אנטיבוטיקה,מבלי לבצע צילום,רק נגע לי באזור אם האצבע ואמר לי שהכאבים ממקור העקירה ,וחשבתי כבר שאולי יש לי דלקת בשן שליד,אני מפחד לקחת את האנטיבוטיקה כי רוצה להפחית בכדורים,אבל התחלתי,רציתי לדעת האם יכול להיות שיש דלקת באזור גם ללא שורש? הכאבים מגיעים לי ברכות של המצח,ובצדדי הראש באזור .האם יכול להיות שמדובר בזיהום או בדלקת? דבר זה מאד מרתיע ומפחיד אותי.כי אולי האנטיבוטיקה לא תועיל אם זה כבר התפתח. בתודה בני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים לאחר עקירת שן בינה

הוספת תגובה

• תיקון בין שלושה-4 חודשים

קובי
    31/01/2009

לפני שלושה-ארבעה חודשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב

ד``ר דניאל ניצן
    01/02/2009

שלום בני
    נדיר מאוד כאבים באתר עקירה אחרי 4 חודשים. כדאי להתיעץ עם מומחה לכירורגיית הפה והלסתות.
    רפואה שלמה
    ד"ר דניאל ניצן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו