פרופסיה וניתוח אורתוגנטי-ממש דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופסיה וניתוח אורתוגנטי-ממש דחוף
    יועד
    04/02/2009

אני אמור לעבור ניתוח אורתוגנטי, כנראה בשתי הלסתות, נקבע לי תור לניתוח לפני פסח. אני לוקח פרופסיה-כדורים לנשירת שיער המפחיתים את הדהידרוטסטוסטרון בגוף. אני חייב לקחת כל יום, מפני שהנשירה שלי חמורה ותיגמר בקרחת אם לא אקח. יש מגבלות לא לקחת את הכדורים הללו זמן מה לפני הניתוח או לאחריו?(בבקשה תברר לייי!!) והאם ניתן לקחת את הכדורים כשיש מלתעות לאחר הניתוח?(כי הרי חייב לפתוח את הלסת על מנת להכניס את הכדור)? ומתי אוכל שוב להתחיל ליטול פרופסיה לאחר הניתוח באופן קבוע?? בבקשה תענה לי על כל השאלות אני ממש מיואש..ותודה :-)))))))))))))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פרופסיה וניתוח אורתוגנטי

ד``ר יזהר שוחט
    04/02/2009

שלום יועד
    אין מגבלה על לקיחת הכדורים לאחר הניתוח אולם יש להתייעץ עם הרופא שרשם אותם האם ניתן לרסק אותם על מנת שימהלו בנוזל ויינתנו בשתייה. הד"כ ביומיים שלושה הראשונים לאחר הניתוח קשה עדיין לשתות וקרוב לוודאי שתאלץ להפסיק עם הכדורים ל4 ימים ולאחר מכן לשוב ולקחת אותם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו