אל ד"ר יזהר שוחט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אל ד"ר יזהר שוחט
    אבי
    05/02/2009

אז זה ככה בקצרה לפני חודשיים יצא לי מין מוגלה בחייך התחתון מצד שמאל של השן הטוחנת שעליה כתר הייתי אצל רופא שיניים שקבע שצריך לעקור אבל נתן לי אנטיביטיקה שלא ממש הועילה לי ואז התחלתי להיכנס קצת לסטרס ואז התחיל לי מין תחושה של צריבה ומין הרגשה של גוש תקוע בגרון +צרידות עקרתי את השן לפני שבוע וחצי ובנוסף לזה הייתי אצל שני כירוגים מומחים באופן פרטי ושילמתי במיטב כספי הם קבעו שהמקום נראה בסדר גמור ותהליך ההבראה בסדר ובדקו לי את הפה באופן יסודי ועם כל מיני תרגילים שלפתוח ולסגור ומיששו את הלסת ותוך כדי החודשיים האלה עשיתי בדיקות דם הייתי אצל א.א.ג בדק לי את הגרון ומישש לי את הבלוטות ומבחינתו היו תקינות ובחודשיים האלה כמו כן התחלתי להרגיש מין לחץ קבוע באוזן והקרנה של מיחושים לא כאבים באוזנים אז הלכתי שוב לא.א.ג פרטי והוא בדק אותי והבלוטות בסדר גמור ועשה לי גם בדיקת שמיעה + השוואת לחצים ומשום מה יצא תקין הלחץ עבר לי אבל עדיין יש לי מין תחושה קבועה של משהו תקוע בגרון +צריבה בלשון הבדיקות דם היו תקינות +צילום חזה +צילום צוואר והייתי אצל הרופא שיניים וממש התעקשתי על ביופסיה אז הוא אמר לי אם עוד שבוע זה לא יעבור אני אתן לך לעשות .....ואני ממש חרד כי אני נמצא בקבוצת סיכון בגלל שאני מעשן לפי המלל שכתבתי יש אולי סיכוי שזאת המחלה..... אהה ובדקו לי גם את הלשון ואת ריצפת הפה ולא ראו משהו חריג סליחה על ההשתפכות פשוט החרדה שלי עולה על גדותיה אני ממש כבר מצייר מין תמונה טראגית של ידעתי.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אל ד"ר יזהר שוחט

הוספת תגובה

• ביופסיה

ד``ר יזהר שוחט
    06/02/2009

שלום אבי
    כדאי לדעתי לגשת לבדיקת רופא המומחה לרפואת הפה שהוא הענףהרפואת שיניים המתרכז באבחון בעיות מהסוג אותן תיארת. לאחר בדיקת מומחה לרפואת הפה יוחלט האם ישנו מקום לבדיקות נוספות כגון ביופסיה ותופנה אליהן בהתאם. מתיאורך לא נשמע כי המדובר בתהליך גידולי אולם יש להבדק על מנת לשלול זאת. רשימת מומחים לרפואת הפה ניתן למצוא באתר משרד הבריאות או באתר ההסתדרות לרפואת שיניים.
    בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו