כתם בצילום פנורמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתם בצילום פנורמי
    דיאנה ארשנגור
    06/02/2009

לפני כשבוע חשבתי כאבים בלסת תחתונה בצד שמאל וזה לווה בנפיחות קלה של הלחי.לאחר חמישה ימים של כאב שהיה בחלקו גדול יותר ובחלקו קטן יותר ואף הגיע למצבים שלא יכולתי לפתוח את הפה באופן נורמאלי וללעוס ניגשתי לרופא שיניים( כיוון שהזנחתי שתי סתימות כבר שנתיים). הוא עשה לי צילום שיניים פעמיים ולא מצא שום דבר גם בבדיקה של הפה הוא לא מצא כלום ולכן שלח אותי לצילום פנורמי של פה ולסת. כשחזרתי אליו אם הצילום הוא הראה לי כי ישנו כתם לבן בלסת התחתונה באזור שכואב לי. הוא סירב להגיד לי במה מדובר ונתן לי הפנייה דחופה לכירורגיה פה ולסת. מה זה יכול להיות? הוא לא רצה לתת לי לשופ אפשרת ומשיחה עם רופא משפחה קרוב הוא גם לא ממש רצה לשתף במידע... העיקר כולם עושים צרפופים מודאגים אבל אל אומרםי כלום. יש לי תור עוד יומיים לפה ולסת בהדסה אין כרם... מה האפשרויוץ של הכתם הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתם בצילום פנורמי

הוספת תגובה

• כתם בצילום פנורמי

ד``ר יזהר שוחט
    06/02/2009

שלום דיאנה
    לא ניתן ללא בדיקת הצילום ובדיקת חלל הפה לתת תשובה. אנא גשי למרפאה בהדסה ואני בטוח ששם תקבלי תשובה לשאלותיך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתם בצילום פנורמי

דיאנה ארשנגור
    06/02/2009

אני מבינה כי יש צורך בבדיקה, אך רציתי לדעת מה האפשרויות של הכתם הזה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו