תיקון א-סימטריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון א-סימטריה
    איילת
    14/02/2009

הוצע לי לעבור ניתוח בסנטר בכדי לתקן בעיית א-סימטריה הנובעת מסטייה קלה הצידה של הלסת התחתונה (כאלטרנטיבה לניתוח הזזת לסת וכל ההליכים שסובבים אותו). האם זו אכן אלטרנטיבה מקובלת לצורך בעיות א-סימטריה? כיצד בעצם מתבצע ההליך? ומה לגבי השימוש בברגים? נשמע אכזרי למדי :) למיטב הבנתי לא מוציאים אותם. האם כך גם בניתוח הזזת לסת (משאירים את הפלטות והברגים)? אין חשש שיראו אותם? ובניתוח הזזת לסת - הבנתי שהתהליך האורטודנטי המכין לניתוח מביא למצב לא אסתטי במיוחד. ברור לי שקשה לענות בלי בדיקה, אך האם הדבר נכון בהכרח? השיניים שלי די ישרות, פשוט שהמנשך התפתח בהתאם לסטייה הצידה של הלסת התחתונה (סטייה של כ- 2 מ"מ הצידה). תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תיקון א-סימטריה

הוספת תגובה

• אסימטריה בלסת

ד``ר דניאל ניצן
    14/02/2009

שלום שרונה
    ניתן לתקן אסימטריה של הלסת בכמה אופנים, לכל דרך יתרונות וחסרונות.
    השימוש בברגים הוא נפוץ מאוד, בדרך כלל לא צריך להוציא אותם, לא רואים אותם כמובן, וזה לא "אכזרי" כלל.
    בהצלחה
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...

איילת
    15/02/2009

תודה על התגובה המהירה, את הקישור המצורף יצא לי כבר לראות יחד עם עוד מספר כתבות בנושא, אך אין שם יותר מדי מידע... תוכל לפחות לומר לי, מנסיונך, האם בהכרח שלב ההכנה לניתוח הזזת הלסתות חייב להיות 'לא אסתטי' כפי שהוסבר לי? אם השיניים בשתי הלסתות ישרות למדי, מדוע אין אפשרות רק להזיז אותן מעט קדימה/אחורה בכדי לאפשר סגירה תקינה וישר לבצע את הניתוח? לפי מה שהוסבר לי התהליך האורטודנטי יביא למצב מאוד לא נעים לעין... שוב תודה והמשך שבוע נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה לד"ר למעלה. תודה

איילת
    15/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסת בולטת

ד``ר דניאל ניצן
    16/02/2009

שלום שרונה
    שלב ההכנה האורטודונטית חשוב מאוד לשמירת התוצאה שתושג בניתוח, לאורך זמן. לא ניתן "לדלג" עליו בדרך כלל, ולא "לעגל פינות". אם את רוצה את התוצאה שאת מצפה לה, עלייך לעבור את כל התהליך. אין קיצורי דרך בחיים.
    בהצלחה
    ד"ר דניאל ניצן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו