אל דר יזהר שוחט שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אל דר יזהר שוחט שלום
    אבי
    18/02/2009

לפני כמה ימים סיפרתי לך על הבעייה עם המוגלה שיצאה לי בצד השן ואחרי שעקרו לי את השן המוגלה נעלמה....אבל נשארו לי תסמינים אחרים שיכולים להעיד על ממצא פתולגי כמו טעם רע מהפה ריח מהפה ולפעמים גם דימום ותחושת הירדמות של חלק מהשפה וכולי ממש בלחץ וכבר הספקתי לעשות סונאר צוואר והכניסו לי מין צינור עם מצלמה דרך האף לבדוק אין לי מושג מה והכל יצא תקין ואני עדיין בדיעה שאולי יש לי משהו לא טוב וכמו כן בצילום הפנורמי שעשיתי ראו את המוגלה בשן אבל גם ראו מין כתם קטן בצד השני ליד השן בינה שכלואה והבאתי לרופא צילום שעשיתי לפני שנתיים וגם היה שם את הכתם והוא הסתכל על זה ואמר זה לא נראה חשוד זה סימטרי..ואני כבר מתוסכל הרופא שיניים שלי אומר לי שבינתיים לא צריך ביופסיה כי המוגלה נעלמה אבל אני ממש בלחץ כבר התחלתי להזיע בלילה תגובתך בתודה מראש ועוד שאלה האם זה שהאולטרא סאונד צוואר יצא תקין הבלוטות תקינות והצינור הזה דרך האף שהכניסו לי יצאו תקינים זה סימן טוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אל דר יזהר שוחט שלום

הוספת תגובה

• אבי

ד``ר יזהר שוחט
    18/02/2009

שלום אבי
    ראשית כל בדיקה שיוצאת תקינה בוודאי שעדיפה מזו שאינה תקינה....
    על מנת להפחית את רמת החרדה בה אתה נמצא, ונשמע כי רמת החרדה גבוהה ביותר, מומלץ כי תיגש עם כל הבדיקות שברשותך למומחה לכירורגיה פה ולסת לצורך בדיקה והמלצות. לא ניתן דרך פורום שכזה להגיע לאבחנות לכן דרושה הבדיקה הקלינית.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו