שנתיים של סבל נוראי, חוות דעתך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שנתיים של סבל נוראי, חוות דעתך
    אמילי
    24/02/2009

שלום, מזה כשנתיים שאני סובל מכאבים בצד הימני של הפנים עם כאב עמוק בתוך העין הימנית, ונימלול בנחיר הימני עברתי המון בדיקות נוירולוגיות שכללו MRI וCT מוח שמצאו מלאות בסינוסים אתמואידים ופרונטליים . כמו כן עברתי המון בדיקות לשלילת מחלות אוטואימוניות שיצאו תקינות לחלוטין. בדיקת BERA תקינה ולא ארחיב עוד על שאר הבדיקות שכולן יצאו תקינות. סובל מסינוסיטיס כרונית שמופיעה כל חודשיים בערך ומתרפאת ע"י אנטיביוטיקה. הכאבים לא מרפים הם מגיעים כמעט כל יום במשך כל היום ומנטרלים אותי מתפקודי היומיומי. נוירולוגים בכירים פרשו את התופעה ככאב ראש מקבצי. רופאי א.א.ג בדקו אותי והחדירו לי צינורות לאף ולגרון ולא מצאו דבר מלבד הסינוסים המלאים (שממש גורמים לזיהום), בלוטות לימפה תקינות.בשבועות האחרונים נבדקתי ע"י רופא שיניים שגילה שאני סובל מנסיגת חניכיים ודלקת חמורה בחניכיים, כמו כן נמצא ממצא כואב בנגיעה על החניכיים שנראה כמו אפטה (ממנה אני סובל המון) שנמצא על שורש שן 13 אותו ממצא נמצא בעוד 3 מקומות בחניכיים רק בגודל קטן יותר. הנגע בשן 13 פורש ע"י רופא שיניים לאחר שהסתכל בצילום פנורמי כסדק בשורש השן וטען שהוא רואה עצם שצומחת לא טוב. הופניתי למרפאת פה ולסת לשם אגיע בקרוב מאוד. שאלתי היא האם יכול להיות קשר ישיר בין המיגרנה שממנה אני סובל לבין הבעיות שיש לי בחניכיים/שיניים? תודה על תשומת הלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שנתיים של סבל נוראי, חוות דעתך

ד``ר יזהר שוחט
    26/02/2009

לא סביר קיומו של קשר בין מיגרנה למחלת חניכיים. יש צורך בטיפול נוירולוגי במיגרנה ובמקביל טיפול חניכיים מקיף ע"י רופא חניכיים.
    בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו