כאבים בלסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בלסת
    יערה
    08/03/2009

שלום לא יודעת אם זה רלוונטי, אבל בכל זאת אציין -אני בת 21. כבר 5 חודשים הלסת שלי תפוסה( כנראה מלעיסת מסטיקים ממושכת) לפני 3 שבועות הגעתי למרפאה בהדסה, נתקלתי ביחס מזלזל ,עברתי בדיקה והוחלט על סאד למשך 3 שבועות רק ללילה (שלדעתי ממש לא עוזר). אמרו לי לחזור אחרי 3 שבועות עם צילומים(לא מתכוונת לחזור). יש לי כאבים(פיאוק,נגיסות וכדומה) ולפעמים אני שמה לב (בעזרת שתי אצבעות) שהפה נפתח פחות ולפעמים הוא חוזר לפתיחה הרגילה 3.5 ס"מ כפי שמדדו לי.אני מתכוונת לפנות לרופא פרטי בכדי לקבל יחס יותר אישי ואני מקווה שגם יותר מקצועי . מה אמור להיות השלב הבא? פזיותרפיה? האם רק רופא פה ולסת יכול לשלוח אותי או אפשר גם דרך רופא המשפחה? מה אני אמורה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בלסת

הוספת תגובה

• כאבים

ד``ר יזהר שוחט
    08/03/2009

שלום נתי
    מתיאורך עולה כי קיימת בעיה במפרק הלסת הדורשת בדיקת כירורג פה ולסת וטיפול. כפי שציינת פזיותרפיה היא אחד הטיפולים הנפוצים אולם הדבר יוחלט רק לאחר בדיקה קלינית ורנטגנית של הצילומים שברשותך. אנא גשי לבדיקת כירורג אשר ימליץ על הטיפול הרצוי. רופא המשפחה יוכל לנפק לך התחייבות לטיפול הפיזיותרפי אם יוחלט שיש מקום לבצעו.
    בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו