ניותוח אורטוגנטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניותוח אורטוגנטי
    ריקי
    05/08/2007

שלום. אני בת 24 ויש לי לסת נסוגה - לסת תחתונה בולטת. העיוות הוא די "קליל" ומפריע לי רק כאשר אני מחייכת באופן מסויים. לאחרונה הבעיה החלה להציק לי קצת יותר והתחלתי לחשוב על אופציית הניתוח. ממחקר עצמי שעשיתי גיליתי שהניתוח כרוך בסיגונים רבים - איבוד תחושה, בעיות דיבור ואכילה, פגיעה עצבית וכו'. רציתי לדעת מהם האחוזים לסיכונים שכאלו? האם ניתן לבצא את הניתוח ללא יישור שיניים? ואם לא האם אפשר ליישר השיניים בעזרת משהו פחות בולט מטבעות כמו איניסיליין? כמה בערך עולה ניתוח שכזה (בלי הטיפול האורטונדנטי)? האם אתה יכול להמליץ על מנתח טוב? כמה זמן אחרי הניתוח אוכל לתפקד כרגיל - ללכת ללימודים. עבודה ולדבר?
    והכי חשוב - האם שווה לי להיכנס לסרט הזה או שמא היית ממליץ לי פשוט לקבל את גורלי כבעלת לסת טיפה בולטת ולהמשיך עם חיי?
    מצטערת על המגילה ואינסוף השאלות... ותודה על העזרה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניותוח אורטוגנטי

הוספת תגובה

• לסת בולטת

ד``ר דניאל ניצן
    06/08/2007

שלום ריקי
    כפי שכתבת-זהו אכן סרט. היחידה שיודעת אם שווה לשחק בסרט כזה זו את. אם הבעיה מפריעה לך מספיק-שווה.
    ניתוחים כאלה מבוצעים בכל בית חולים שבו יש מחלקה לכירורגית פה ולסתות. באזור המרכז תל השומר ובילינסון הם המקומות עם כמות גדולה של מקרים. בחלק מהמקומות תאלצי לשלם על הניתוח, ובחלק לא, תלוי גם בקופת החולים בה את חברה.
    בדרך כלל יש צורך גם בטיפול אורטודונטי לפני (מכין) ואחרי (משלים), אולם כל מקרה לגופו.
    כל שאר המידע שביקשת הוא אישי ותלוי בנתונים שלך (קליניים וצפלומטריים), ולכן אינני יכול לענות.
    בהצלחה
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו