דימום בחניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום בחניכיים
    דנה
    06/08/2007

אתמול והיום בעת צחצוח שיניים הופיע לי דימום מהחניכיים, לא דימום קל אלא המברשת ממש הייתה אדומה וכל הפה היה אדום.
    החניכיים לא נפוחות ולאחר שהדם נפסק יש קצת אדמומיות מהמקומות שמהם ירד הדם, אבל אחרי חצי שעה שעה גם זה עובר.
    מעולם לא סבלתי מדלקת חניכיים (אני בת 29).
    לפני שבוע התגלה אצלי בבדיקת דם פריטין 4 (הנורמה מ- 10) ופוליק אסיד 6.6 (הנורמה מ-7).
    אני גם מקבלת את התרופות הבאות: לוסק, זריקות דקפפטיל 3.75 בנוסף בחודשים האחרונים אני נוטלת כמעט כל יום משככי כאבים כגון נקסין, אופטלגין, אקמול פורטה.

האם הדימום בחניכיים יכול להיות כתוצאה מתרופה מסויימת או השפעה של התוצאות הנמוכות של בדיקות הדם? או שהאפשרות היחידה שמדובר בדלקת חניכיים למרות שאין לי כאבי חניכיים ואין נפיחות בחניכיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום בחניכיים

הוספת תגובה

• המשך

דנה
    07/08/2007

היום הבחנתי כי יצאו לי במקום מסוים בחניכיים פצעים לבנים קטנים וגם על החיך המקביל לאותו צד שבו יש את הפצעים הללו. הפצעים הללו כואבים.
    האם מדובר באפטות, ואם כן מה הטיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום בחניכיים

ד``ר דניאל ניצן
    09/08/2007

שלום דנה
    דימום בחניכיים יכול להיות מסיבות רבות. דלקת חניכיים היא הנפוצה ביותר. תרופות עלולות להחמיר התופעה, ודקפפטיל, שהוא הורמון, יכול בהחלט לתרום.
    אני מציע לך להבדק על ידי רופא השיניים שלך, או על ידי מומחה לחניכיים או כירורג.
    בברכה
    ד"ר דניאל ניצן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו