ניתוח לסת וגנטיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח לסת וגנטיקה
    שיר-רז
    30/03/2009

שלום לכם לפניי כמה שנים עברתי ניתוח בשניי הלסתות בבית החולים רמבם יע דר מיכה פלד הכול היה מצויין שאלתי היא האים יש סיכוי שגנטית הבעיה שהיתה לי לא תעבור לילדיי ואייך בודקים את הנושא?? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח לסת וגנטיקה

הוספת תגובה

• ניתוח לסת

ד``ר דניאל ניצן
    30/03/2009

שלום שיר
    מבנה הלסתות נקבע גנטית, ויש סיכוי להעבירו לילדים. אין לך איך לבדוק אילו גנים יעברו לילדים ממך ואילו מבן זוגך, ואין לך שום יכולת להשפיע על כך.
    אם מדובר בסינדרום מסוים שיש לך - זה סיפור אחר, אולם אני מניח שמדובר במקרה "רגיל" ולא איזשהוא סינדרום.
    בריאות
    ד"ר דניאל ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

שיר-רז
    31/03/2009

שוב שלום את הבעיה שהייתה לי בלסתות יש גם לאחי הגדול וגם לסבי זל היה רק רציתי לדעת באיזה גיל ניתן ליבדוק את ילדיי שלא יהי מאוחר כי לי הבעייה נתגלתה מאוחר מאוד ונאמר לי שאים היתי מטפלת בזה בזמן עיי גשר וכו'ל היה נימנע ממני הניתוח נ.ב הבעיה היתה צניחה של שתיי הלסתות ואי סימטריה תודה מראש.שיר-רז קידר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסתות

ד``ר דניאל ניצן
    01/04/2009

שלום
    בגיל 12 ניתן לפנות לאורטודונט לייעוץ ראשוני
    בריאות
    ד"ר דניאל ניצן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיר שלום, רציתי לשאול אותך משהו

אתי
    11/04/2009

אני כשלושה שבועות לפני הניתוח, בשתי הלסתות.

איך התוצאות? אשמח אם תחלקי איתי ולו במעט, כי כולי במתח ופחד,

גם הניתוח וגם מאיך זה יצא...אחרי כל כך הרבה זמן של המתנה והחמרה במצב הלסתות,

בעקבות הטיפול האורטדנטי.

האם גם לך המצב החמיר במהלך הטיפול האורטדנטי?

תודה מראש

אתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו